Parovi: Slađa se udaje

0
Slađana Delibašić priznala “ da će ostati sa Igorom matićem do kraja života

U jeku žurke, Slađana Delibašić se izdvojila i razgovarala sa novinarem, odgovarala je na njegova pitanja, pred gledaocima televizije Happy.

- Ko ti je bolji: Igor ili Đole? – pitao je novinar.

- To ne može da se poredi – rekla je Slađa.

- U pitanju su dve različite osobe. Đole je miran, staložen, sa Igorom je ludilo... Potpuno su različite energije u pitanju.

- Igor ti je priredio nekoliko neprijatnosti tokom Parova, kako prelaziš preko toga? – pitao je novinar.

- Iskreno, ne obraćam pažnju. Mislim da ćemo Igor i ja ostati zajedno do kraja. Mi smo vezani pupčanom vrpcom, nećemo se razdvajati. Ja njemu mnogo opraštam, jer ga volim. Ja sam osoba koja mnogo prašta. Mnogo puta sam u životu povređivana. Od dvadesete radim sa ženama, mnoge su me izdale, ali idem dalje. Mene spašava moj instinkt, koji me ne vara. Uvek osetim kad se nešto dešava. Umem da procenim osobu.

- Imaš li da najaviš nešto interesantno, vezano za tebe, tvoju karijeru?

- Imam: udajem se!

- To je stvarno vest! Kad to planirate?

- Posle rijalitija, verovatno. Kad smo bili na Sajmu venčanja, Igor mi je pokazao katalog i rekao da biram burmu. Znala sam da on nema m..da za to, ali smo se smejali. Svi su rekli da smo izgledali odlično u venčanici i smokingu. Mislim da je vreme.

U dvorištu Igor je rekao:

- Zakazaćemo svadbu čim se ovo završi, verovatno već u maju. Da vidimo kad su slobodni termini. Bićete pozvani. Sve će biti kako treba. Naši kumovi, prijatelji...

 

 

 

makonda-tracker