Parovi: Zorica opet o Tiki

3
Zorica Dukić sobaricama u vili ispričala detalje svog viđanja sa Tikom Arsićem

Čim je videla leđa Tiki Arsiću i njegovoj supruzi Jeleni, Zorica Dukić osetila je potrebu da detaljno ispriča svoje viđenje sa glumcem i famoznu vožnju u njegovim kolima, oko čega se napravila velika frka, pa se i glumačko-baletski par oko toga svađao.

- Tada sam više živela kod svojih drugarica u gradu, nego kod roditelja - pričala je Zorica sobaricama.

– Njega sam upoznala na tom kastingu za Šesto čulo, Jelenu nisam ni poznavala. Bila je jednom tamo sa klincima i otišla. To je bilo pre godinu i po dana.

Sobarice su je slušale, a kamera sve beležila.

- On je mene povezao do drugarica, a onda je parkirao ispred zgrade kola i počeo nešto da mi priča – rekla je Zorica.

– Bio je pijan, davio me dva sata. Samo sam čekala da izađem iz kola i odem u stan.

- Šta je pričao?

- To kako sam ja lepa devojka, kako u svakoj devojci treba tražiti ženu... Pričao je kako je njegova žena mlađa, ali je on u njoj pronašao ženu. Videla sam u kom smeru ide priča. Srećom, to se dobro završilo, otišla sam kod drugarica, on kući. Nego, sada gledam Jelenu kako morališe, a ona je poslednja koja to treba da radi. Imala je 18 godina kad je počela da se zabavlja sa Tikom, a on je bio oženjen i imao decu. Gde je tu moral? Slušala sam je kako Kristini govori kako je divna devojka, a kad je izašla, rekla je Tiki: kurve se gađaju čašama, to je Srbija! Dakle, Jelena nije ta koja treba da morališe o nama.

makonda-tracker