Otkopčano: Marijana Mateus

0
Gošća nove emisije iz serijala Otkopčano autorke i voditeljke Adriane Čortan ove subote je modna kreatorka Marijana Mateus

Tokom nešto više od mesec dana prikazivanja Adriana Čortan je u svojoj emisiji ugostila one koji su bez zazora i potpuno iskreno govorili o sebi i svetu u kome žive. Iako javne ličnosti prečesto u svojim nastupima serviraju umiveno viđenje života, gledaoci TV Avala imaju priliku da javne ličnosti vide u u pravom svetlu – baš onakve kakvi su privatno.

Ove subote sagovornica Adriane Čortan je Marijana Mateus koja će govoriti o tome kako je počela svoju karijeru u svetu mode. Ali i zašto je napisala knjigu, smatra li sebe pripadnicom džet seta i ko, prema njenom mišljenju, pripada srpskoj eliti. Pored toga, Marijana će otvoreno odgovarati i na sva pitanja u vezi sa brojnim tračevima i nagađanjima o njenom životu.

Poseban deo razgovora biće posvećen muškarcima sa kojima je bila u braku ili vezi i tome koliko su joj upravo oni pomogli da ostvari svoje snove. Za kraj, Marijana će objasniti citate iz svoje knjige koji već mesecima krstare internetom.

Emisija je na programu TV Avala, u subotu drugog aprila u 22:30 časova.

makonda-tracker