Parovi: Jelena traži zaštitu od Tike

0
Nominacije za napuštanje rijalitija Parovi izazvale veliki bes Jelene Arsić, supruge glumca Tike Arsića, pa je od svog dragog zatražila da je zaštiti od mogućeg ispadanja

Većina takmičara u rijalitiju Parovi nominovala je Tiku Arsića i njegovu ženu Jelenu za izlazak iz vile. Sa njima su nominovane i Dragana i Ivana, a koji će par ostati, odlučiće sms glasovi publike.

- Ovo je strašno ne mogu više ovo da podnesem – vikala je Jelena Arsić u garderobi, dok je Tika smirivao.

- Smiri se ljubavi, nemoj tako da regauješ. Šta ćemo sad – tiho je pričao Tika, dok je Jelena besnela i udarala u vrata ormara.

- Nije u redu da ja, sa svojim obrazovanjem, roditeljima, tvojom karijerom, našom decom, izađem pre Zorice. Ona sve vreme sebe promoviše, čuo si šta je pričala, svi pričaju da ja sedim kući, a ti se pvrćkaš, varaš me – siktala je Jelena, sva crvena u licu, na ivici plača.

- Znaš šta je istina, šta sad da radim?

- Učini nešto. Zaštiti me. Reci nešto. Ne mogu više da ćutim. Mi ćutimo, a oni se dižu na našim imenima i našoj karijeri. Dokle misliš da ćutiš – vikala je gotovo plačući Jelena.

- Dok ne izađemo odavde. Izdrži. Ne znam šta drugo da ti kažem. Rekli smo da hoćemo da izađemo. Znam da te sve pogađa,a li osim moje reči da te nisam vozio nemam ništa. Nemam svedoke, ako to želiš. Nema potrebe da se oko togas nerviraš – bio je smiren Tika.

- Sve ja znam, ljubavi, ali mi ćemo izaći, a oni ostaju. Gori od nas ostaju! Zato što ti ćutiš, nećeš ništa da kažeš.

- Razumi me, biće sve u redu. Nema potrebe da se nerviraš.

Dok su se Tika i Jelena raspravljali, prišli su im Igor i Ivan, tešili su ih, govorili da oni sigurno neće ispasti, već devojke.

Jelena je još dugo vikala na Tiku, histerisala, dok je on smirivao, pričao kontrolisano, bez povišenog glasa ijednog trenutka.

- Neću da budem nominovana! Zašto da budemo nominovani? Mene treba da nadjača neko ko ima dva razreda osnovne škole. Ne mogu to da dozvolim. Da nas neko ponižava, da govori da si je vozio… Ona od sebe pravi zvezdu preko naših karijera I naših života, kako to ne shvataš?

A, Ivana je u dvorištu rekla:
- Dragana i ja smo jake. Imamo glasače. Nećemo otići!

 

 

makonda-tracker