Disaster Date 3 na MTV-u

0
Pogledajte celu drugu sezonu Disaster Date-a, MTV-jeve urnebesno zabavne skrivene kamere sa lažnim sastancima na slepo, u subotu i nedelju 2. i 3. aprila od 12:10 časova.

Disaster Date stavlja naivne samce u najgore moguće sastanke na slepo u njihovim životima. Da nevolja bude veća, sve to je organizovano od strane najboljih prijatelja koji su gladni osvete jer su i oni sami jednom prošli kroz ono što sada planiraju da prirede.

Učesnici sastanka će, ni ne znajući to, biti upareni sa glumcem-komičarem koji će se potruditi da, improvizujući na licu mesta, pretvori sastanak u kompletan raspad. Ali glumac neće to raditi sam, on će dobijati uputstva od prijatelja, iz kontrolne sobe, koji će mu dostavljati lične podatke o učesniku sastanka. Jer ko zna bolje da izbaci iz takta nekoga do najboljeg prijatelja? Zahvaljujući pravim informacijama, glumac će pritiskati prave dugmiće i radiće sve one stvari koje njegov budući partner mrzi kako bi romantično veče pretvorio u skandal.

Od ponedeljka 4. aprila, svakog radnog dana u 14:30 i reprizno od 08:50 sati očekuju vas nove epizode iz trećeg serijala Disaster Date-a.

Do tada, pogledajte kako to izgleda:

makonda-tracker