Gavrilovići osvojili simpatije publike

2
Zbog velikog broja ljudi koji su radi da i sami pomognu porodici Gavrilović, počevši od onih najneophodnijih stvari za život, u vidu hrane, pijaće vode, garderobe, obuće, školskog pribora, do izgradnje kuće, TV Pink će otvoriti žiro račun na koji će se novac i

Serijal Gavrilovići nije samo priča o jednoj siromašnoj porodici koja živi na ivici egzistencije, već priča o ljubavi, koja je osnov svake porodice i da bez obzira na mesto i uslove u kojima žive, oni su srećni jer imaju jedni druge.

Do sada je emitovano pet epizoda, kroz koje su se Gavrilovići predstavljali gledaocima, odnosno gledaoci se upoznavali sa njihovim skromnim životom.

Plan TV Pink je da kroz određeni vremenski period, reši probleme ove porodice i ispuni neke njihove želje, snove ...  

Pink najavljuje da će početi od velike kupovine namirnica, garderobe, obuće i svih drugih potrebnih stvari za normalan život, zatim pokušati da pronađe stalni posao glavi kuće, Zoranu, kako bi od sada imali siguran mesečni prihod. Uz to, TV Pink obećava da če do kuće u kojoj žive Gavrilovići sprovesti tekuću vodu, kako više ne bi morali da je dovlače sa izvora, udaljenog nekoliko kilometara, i pomoći u organizaciji krštenja najmlađeg člana porodice.

Upoznajte Gavriloviće svakog radnog dana u 20 časova na TV Pink.

TAGOVI: 123TV Pink
makonda-tracker