Parovi: Miloš Vuković želi da bude srpski Van Dam

1
Karatista Miloš Vuković otkrio je uda mu je jedna od najvećih želja da bude voditelj ili glumac, od čega je pokušao da ga odgovori Danijel Đurić

Miloš Vuković, najveći zavodnik u rijalitiju Parovi ,otkrio je ostalim takmičarima da želi da bude – voditelj! Danijel Đurić je odmah rekao da on nije za taj posao.

- Više ti leži da budeš neki instruktor. Ne vidim te u voditeljskom poslu - rekao mu je Đurić.

Karolina Jovanović je branila Rikija:

- Može da bude neki sportski voditelj? Zašto da ne?

- Ne, ne. On treba da bude neki instruktor - bio je izričit Danijel.

- Pa, ja jesam trener deci. I volim da radim sa decom. Ali kad sve saberem, oduzmem, na  nuli sam. Idem s Novog Beograda na Banovo brdo, troškovi, ništa mi ne ostane, jedva sto evra. A, napor je to.

Peđa D Boj je rekao:

- Mislim da bi Riki mogao da bude glumac, kao onaj Belgijanac...

- Van Dam? To sam i mislio. Mene to i zanima. Voleo bih da mi se ispuni želja i budem glumac kao on – pitao je Riki.

- Pa, da. Lep si, vole te žene, karatista si... Zašto da ne? Nađeš nekoga da osmisli neki dobar scenario. Mogao bi ti da budeš srpski Van Dam.

- To bi bilo odlično. Mnogo toga sam prošao i proživeo, ali nisam hteo da pričam, da me ne bi komentarisali. Evo, sad smo sto dana ovde, i reći ću ti. Sa 22 godine sam provodio vreme sa ljudima koji su trošlili na desetine hiljada evra dnevno. Klinac od 17 godina je trošio 50 hiljada evra u provodu. Gledao sam kako Arapin plaća 50 hiljada za bocu šampanjca i kupuje četiri boce. Ej, to je 200.000. To je vredan stan, a samo četiri boce šampanjca. Vozio sam jahtu vrednu 30 miliona dolara. Nisam hteo da pričam, ali to sam sve preživeo. Kao klinac. Ti me razumeš, jer si sam sve to video – radovao se Riki.

- Razumem te Riki, zato ti i kažem, da bi mogao da se otisneš u glumu, da budeš Van Dam. To si ti.

 

makonda-tracker