Parovi: Igor Matić ne dozvoljava Slađi Delibašić da napusti šou

1
Dečko denserke Slađane Delibašić, biznismen Igor Matić, ne dozvoljava svojoj devojci da napusti rijaliti šou Parovi, koji se emituje na televiziji Happy, a koji će najverovatnije trajati ukupno 120 dana

S obzirom na to da postoji naznaka da će rijaliti šou Parovi potrajati nešto duže od predviđenih 101 dana, Slađana Delibašić je plakala, govorila da hoće da ide kući.

- Ne mogu više psihički da izdržim. Moram da izađem. Hoću kući - plakala je u dvorištu denserka, dok je Igor grlio.

- Nemoj da plačeš. Nemoj da me brukaš! Nema odustajanja! Kad smo do sada ostali, idemo do kraja. Nećemo da odustanemo i da sam ranjen neću da odustanem - bio je izričit Igor Matić.

- Ali, ja ne mogu više – plakala je Slađana.

- Možeš. Zamisli da ideš sada negde na nastup, negde daleko, cimaš se, juriš, trčiš, skačeš, mučiš se gde ćeš da spavaš... Uzmeš honorar, koji nije ni približno ovakav ovde. Samo onaj nastup traje 120 minuta, ovaj ovde 120 dana, i zarada je u skladu sa trajanjem.

- Kako možeš da porediš nastup sa ovim ovde, ljubavi? Ovo je psihičko uništavanje – pitala ga je uplakana Slađa.

- Ušli smo kao par, ušli smo na velika vrata, i izaći ćemo na velikia vrata. Ne idemo na sporedna, kao miševi i da sad treba da hodam po žiletima i bodljama ima da krvarim, ali neću da odustanem.

Zatim je Igor rekao:

- Ovde uživaš i dobijaš pare, koje realno, ne možeš na nekom drugom mestu da zaradiš. Sve ti je postavljeno, pričaš nekoliko rečenica u lajvu i to je sve.

- Ali, treba izdržati.

- Pa, izdržaćemo. Biće sve u redu. Ti si borac, bori se. Ne smeš da posustaješ.

U dvorištu su bili i Ivan i Marina. Gavrilović je negodovao zbog honorara, kaže, nije znao da može da pregovara da se to poveća.

- Uhvatili su nas na foru, potpisali smo. Treba da vidimo da to povećamo...

- Ti uvek nešto radiš na brzinu, ja ne znam kako to ide, nisam se mešala.

Igor ih je podržao, pohvalio je što su zajedno u ovom poslu. I što se bore za novac kojim će moći nešto da učine u životu, a Ivanu će ovo biti i podrška za karijeru.

 

makonda-tracker