Mlada muzičarka, koja posle dugog niza godina pevanja pratećih vokala Vladu Georgievu priprema prvi solo album, najviše voli da sprema kolače i torte.
- Zaista uživam u kuvanju, pa iako ne bih mogla da kažem da sam vrsna kuvarica, nikada mi se nije desilo da mi neko jelo nije uspelo. Na snimanju emisije sam se provela zaista divno iako je, kako je nedelja odmicala, bilo sve napornije – kaže Tijana.
Dvadesetdevetogodišnja Novosađanka je za goste pripremila paprike sa namazom od sira za predjelo, za glavno jelo svinjske medaljone u sosu, uz koje je poslužila pečeni krompir sa slaninom, a za desert šnenokle.
- Budući da se snimalo u Novom Sadu, spremala sam vojvođanska jela. Glavno jelo sam imala prilike da probam u restoranu mojih prijatelja i odlučila sam da baš to pravim u emisiji. Moj drugar Bora u tom restoranu radi kao kuvar, pa mi je otkrio recept.
Pevačica kaže da su gosti bili zadovoljni, a kako je ocenjena i da li je pobedila u ovonedeljnom krugu emisije Dođi ne večeru proverite u petak 1. aprila od 16:45 na Prvoj. Dođi na večeru, radnim danima u 16:45 časova, na Prvoj.