Tijana Dapčević želi da napusti rijaliti Parovi

1
Pop pevačica Tijana Dapčević požalila se svojim cimerima u rijalitiju da želi da napusti šou program i izrazila je želju da je ostali takmičari prvom prilikom nominuju za izbacivanje
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

U dvorištu rijalitija Parovi Tijana Dapčević se poverila Zorici i Karolini da mora da ide kući, da je dosta bila u vili i moli ih da je nominuju.

- Hoću i ja da idem kući – rekla je Karolina.

- Ali ja moram da idem kući – vapila je Tijana.

- Od mene nemoj da očekuješ da te nominujem. Imala sam i ja krize, ali to će proći. Sad imam krize od izlazaka. Ne znam šta će me sačekati napolju. Miloš je izašao da primi stipendiju, pa je jedva čekao da se vrati ovde. Navikli smo na vilu, na udobnost, na ljude... Još desetak dana, ako i produže, moramo da izdržimo - rekla joj je Zorica.

- Sve razumem, ali ja imam mnogo obaveza. Moram zbog Vuka, dete mora da operiše krajnike. Mora da se pripremi za more. Ne mogu više ovde da budem - rekla je Tijana.

- Sve se to rešava na drugi način. Neću te nominovati - rekla je Zorica.

- Molim vas, vi ste moje drugarice, koje sam ovde upoznala i zavolela, da me nominujete da bih izašla odavde. Ni ne znate šta me sve čeka napolju. Ne smem to da zanemarim. Previše sam se ovde zadržala. Ne mogu više. Moram da idem kući - opet će Tijana.

Za razliku od Tijane, njen suprug Milan se prilično dobro snašao u vili. Uživa u specijalitetima, jelu, ponekad vežba na traci, druži se sa svima. Čak mu je Tijana jedno veče zamerila što je ostao do kasno da priča sa Ivanom Milunović i Draganom Banić.

- Ne znam zašto mi zameraš! Koliko puta si ti posle mene došla u krevet? Ništa ti nisam rekao - branio se Milan.

Ivan Gavrilović stalno provocira Milana, govori mu da treba da se aktivira, da bude malo žustriji.

- Šta ćeš, ja sam lala. Uz to sam i papučar. Čuvam dete, kupam, povijam - kaže Milan.

makonda-tracker