Parovi: Peđa D Boj pričao o svojim neverstvima

0
Peđa D Boj pred gledaocima srećne televizije pričao kako je varao svoju ženu
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Kontroverzni muzičar, Peđa D Boj, opet je pred gledaocima Happy televizije ispričao nešto što bi neki možda i prećutali.

Naime, dok je sa bendom boravio u Istri, družili su se sa misicama, sa kojima su se zbližili.

- Jedna od njih me je pitala može i da se istušira kod mene u sobi i ja sam joj dao ključ. Njih je bilo tri u sobi, pa da ne bi čekala, dozvolio sam joj.

Svi su se smejali ovoj priči…

- Vidim ja, nje nema, čekao sam, čekao, pa otišao gore u sobu – pričao je Peđa.

– Vrata otvorena, ona leži gola u krevetu. I tu se dogodilo šta se dogodilo. Bilo je lepo, slatko. Ali, to je samo seks, ništa više. Ja svoju ženu volim i to niko ne može da pokvari.

Zatim je Peđa pričao kako je u gradu bio dobar provod, a onda su mu javili da će doći jedan drug da mu donese neku kasetu.

- Sišao sam dole, na recepciju, kad sa tim mojim drugom, bila je i moja žena. Bio sam presrećan. Donela je i sina. Filip je bio mali, kao vekna hleba. Srce mi je bilo puno. Tu je ona bila nekoliko dana. Onda jednom, ja otišao u kupovinu, vratio se, kad kroz prozor lete moje stvari. Vikala je: švalerčino, prevarantu! Sram te bilo!

Riki je dobacio da je kao da gleda film.

- Popeo sam se gore, ona mi kaže: bio si sa njom. Ja kažem, šta ti je, nisam. A u stvari je ta devojka dolazila i tražila imenik. Sa mojom ženom sam ostao još deset godina u braku, ukupno smo bili 12 godina zajedno, ali je ona stalno gledala kako da mi se osveti.

Kasnije, u razgovoru sa Danijelom Đurićem i Milanom Dapčevićem, Peđa je pričao kakve žene voli.

- Ove niže su nervozne, one mi ne odgovaraju – rekao je Peđa. – Visoke su bolje. Dok se njima sjuri krv odozgo dole, prođu kilometri, tako da su visoke super.

makonda-tracker