Parovi: Dragana Binić na meti svojih cimerki

0
Devojke u rijalitiju Parovi koriste svaki trenutak da ogovaraju devojku Draganu Binić, koja je u šou ušla sa Draškom, a zatim sa Đanijem

Kad je Marina Gavrilović od lekara tražila lek za grlo, jer je mnogo promukla, Tijana Dapčević je tražila kanesten. Ubrzo su devojke saznale da je ovaj lek bio za Draganu Banić.

- Meni kad nešto fali, ja sama naručujem to, ne treba to niko umesto mene da radi – rekla je Aleksandra, devojka iz Niša, koja je u rijaliiti Parovi ušla kao par iz naroda.

- Ona to ne zna. Morate da joj kažete - rekao je Draško Alorić.

- Nije ona kriva, ali, eto, nastaće prblem. Vidim one menjaju garderobu - rekla je Marina.

- Kriva je ona. To je nehigijena. Kad ne vodiš računa o sebi i svom telu, to će ti se dogoditi - bila je oštra Zorica.

- Jao Draško, šta si nam doveo! Ona je prvo sa tobom ušla, zar ne -  rekla je Aleksandra.

- Jeste, ali me nije ispoštovala, pričala je svašta, a to tako ne može. Ja neću da ćutim - rekao je Draško.

- Meni je nje žao, vidim kako se oblači, nema garderobu. Treba joj pomoći.

- Ali, ona misli da svi njoj zavide na njenoj lepoti, mladosti. Ako joj nešto kažeš, misliće da si protiv nje. Ona je klinka, vidiš kako se ponaša. Nezahvalna je što sam je ovde doveo, radila je za 12 hiljada dinara platu. Zamisli koliko loše živi, negde u Barajevu - rekao je Draško.

- A, šta je to bilo sa tom sahranom - pitala je Marina.

- To je ona slagala da bi izašla iz kuće. Mene je zvala njena majka, tražila je telefon produkcije da joj prenesu šta se dogodilo. Kasnije čujem, pričaju da joj je umro deda. Onda sasm zvao jednog druga da vidi da li je bilo sahrane u tom mestu gde je ona rekla, rečeno mi je da nije. Možda negde okolo, tu nije. Mnogo laže, to će joj se sve obiti o glavu. Za tri nedelje se ovde poljubila sa pet muškaraca, zamisli da je bila tri meseca, poljubila bi se sa njih pedeset! To je strašno – pričao je Draško.

makonda-tracker