Zlata Đurković: Njeguš me je poslao u Ameriku

0
Smederevka Zlata Đurković, najstarija učesnica muzičkog spektakla Srećna zvezda na TV Happy, peva, čuva blizance i bori se za novi singl

Svi takmičeri muzičkog spektakla Srećna zvezda, koji ide uživo na TV Happy, Zlatu Đurković (36), najstariju učesnicu zovu – mama! Pitaju je za savet, a ona strpljivo odgovara, jer, kaže, neke od njih, mogla je i da rodi.

- Iz trogodišnjeg braka imam blizance, idu u školu, sa mužem sam u dobrim odnosima –kaže Zlata.

– Savetujem mlade pevače kad su u pitanju životne stvari, jer su neki od mene mlađi i 20 godina.

Zlata je, kaže, odavno osetila kako pevanje donosi velike pare, pre svega kad se peva pravim ljudima. Ipak, ne propušta da kaže da najbolje plaćaju fudbaleri.

- Na Zlatiboru sam pevala Vidiću za rođendan, pre nego što se oženio. Njeguš mi je za tri pesme dao sedam hiljada maraka – kaže Zlata.

– Od tih para otputovala sam iz rodnog Smedereva u Ameriku. Praktično od Njeguševih para. Tamo sam se zaposlila, čuvala bolesnu decu, jer sam po struci medicinska sestra. Plata mi je bila 400 dolara, avde pare koje sam donela sa sobom, brzo sam potrošila, shvatila sam da Amerika nije za mene i vratila se u domovinu.

Priča se da je fudbaler Vidić otkinuo za Zlatinim glasom i stasom, jurio je po Zlatiboru, ali se ona skrasila uz prodavca nekretninama i rodila mu blizance.

- Imala sam album, ali nisam imala para da ga promovišem – jada se Zlata.

 – Pevala sam sa Cecom Slavković, Aleksandrom Radović, verujem da ću uspeti u Srećnoj zvezdi.

Zlata ne krije da je dobro zarađivala pevajući fudbalerima, takmičila se na mnogim festivalima, ali je shvatila da možda na televiziji Happy može da nađe – srećnu zvezdu. Trenutno je slobodna, a mnogi se raspituju za nju, s obzurom da je veoma lepa i zgodna, a svojevremeno je bila i Mis Srbije.

makonda-tracker