Parovi: Ivana sipala mami bensendin u čaj

0
Dragana Banić i Ivana Milunović u rijalitiju pričale o svojim izlascima u grad i o lukavstvima koje koriste kako bi ostajale u provodu što duže

U dvorištu luksuzne vile rijalitija Parovi Dragana i Ivana su razgovarale o svojim izlascima.

- Sa mojim dečkom, fudbalerom, jedno veče smo izašli i kao, idemo u diskoteku, u Kragujevac – pričala je oduševljeno Dragana Banić.

– Sipali smo u džipa benzin za pet hiljada dinara! Znaš li koliko je to? Ja sam rekla da idemo u diskoteku u Beogradu, ali on hoće u Kragujevac. Putovali smo dva sata. A, kući sam se vratila u sedam ujutru. Još on meni kaže, da spavam kod njega, u Žarkovu, nisam htela. Mislim se, mama će poludeti. Celu noć me je zvala. I ja uvek kažem, dolazim za pola sata. Ona zove za sat, ja opet kažem, dolazim za pola sata. Onda joj kažem, sad smo u vikendici njegovoj, ona poludi. Kaže, kakva vikendica, zar nisi rekla dolaziš za pola sata. A, mi kupili gajbu, zezali se... Posle tri, ona opet zove. Pitala sam se, bože, spava li ova žena nekad. Onda se nisam ni javljala više.

Dragana se smejala pričajući o ovom događaju. Onda je Ivana ispričala svoju priču.

- I ja volim da izlazim, da ostajem duže u gradu – pričala je Ivana.

– Često mi se ostaje još u gradu, a mama me zove. I, kad mi se ostaje duže, onda mami u čaj sipam bensedin. Ona to pije za srce! Onda spava, ne budi se i ja ostajem duže.

Inače, Dragana i Ivana su ostale u rijalitju Parovi zahvaljujući glasovima publike, a nagrada je zbog njih povećana za 20.000 evra, tako da sada iznosi 210.000 evra. Očekuje se da nagrada ide do pola miliona evra, a uzeće je par koji publika smatra džet set parom.

makonda-tracker