Dupla MTV premijera: Torul i Ramirez

0
Regionalni MTV donosi u ponedeljak 14. marta u 20 časova dvostruku premijeru spotova slovenačkog producenta Torula za pesmu Try i zagrebačkog benda Ramirez za numeru Da li me voli

Slovenački muzički producent Torul aktivan je na sceni od 1995. godine, ali kao vrhunac svoje karijere navodi novi singl Try koju je izdao u martu u Nemačkoj za Infected Records, a predstavlja nadogradnju i osveženje u njegovom muzičkom stilu. Spot je snimljen takozvanom stop-motion tehnikom. Singl nastavlja tamo gde je album Dark Matters stao kada je u pitanju synth-pop pravac, a na izradi pesama svoju nesebičnu pomoć pružili su mu Borut Dolenc i Jan Jenko koji povremeno čine pojačanje osnovnoj postavci benda kao Torul & The Dark Matters.

Nakon uspešnog prvog singla Ti i ja, u pesmi Da li me voli Ramirez donosi dašak prošlih vremena.

- Možda malo kasnimo, ali morali smo i mi da se očešemo o osamdesete, bila je to tako dražesna dekada - poručuju iz benda. Pesmom Da li me voli Ramirez nastavlja u plesnom ritmu, jer novi singl osvaja ritmom i refrenom, a tekst se odnosi na nesigurnosti koje smo svi imali. U spotu Da li me voli kao protagonisti se pojavljuju plesači Andrea Solomun i Marko Jelić, a spot je sniman na lokacijama oko Zagreba.

makonda-tracker