Novi spot Majkla Džeksona Hollywood tonight na MTV kanalu

0
U nedelju, 13. marta u 12 časova na MTV kanalu ne propustite ekskluzivnu premijeru spota za singl Hollywood Tonight u izvođenju kralja popa Majkla Džeksona

Singl Hollywood Tonight, koji je USA TODAY etiketirao kao numeru sa neodoljivim prizvukom hita Billie Jean, nastao je tokom rada na albumu Invincible. Pesmu je 2007. godine napisao Majkl Džekson u saradnji sa Bradom Bukserom, dok produkciju singla Hollywood Tonight potpisuju Tedi Rili, Majkl Džekson i Theron Neff-U Feemster.

Spot prati mladu devojku koja se iz malog mesta u Americi seli u Hollywood, jureći za svojim snovima. Intimna priča o talentovanoj plesačici zapravo predstavlja bitku koju svaki umetnik mora da dobije na putu do ostvarenja svojih ambicija. Glavnu ulogu u spotu igra Sofia Boutella, igračica koju su do sada angažovale najveće muzičke zvezde poput Madone i Rijane. Reditelj Vejn Išam, koji je 1995. godine svoj rediteljski pečat dao spotu za numeru You Are Not Alone u izvođenju Džeksona, poslednjim kadrovima u spotu za Hollywood Tonight vraća nas pred Pantages Theater gde se saga o talentovanoj igračici završava.

Posthumno objavljeni album Michael, koji se na tržištu pojavio u decembru 2010. godine, ubrzo je dobio status jednog od najprodavanijih izdanja u protekloj godini. U prilog činjenici da je MJ i dalje jedna od najvećih pop-ikona govori i podatak da je album do sada dostigao platinasti tiraž u čak 17 zemalja.

Ekskluzivna premijera: Michael Jackson – Hollywood Tonight

Nedelja, 13. mart, u 12:00 samo na MTV-ju!

makonda-tracker