Parovi: Zorica i Kristina se otimaju oko Miloša

Učesnice rijalitija Parovi koji se emituje na televiziji Happy Zorica Dukić i Kristina Spremo posvađale su se zbog karatiste Rikija
1
1 / 2 Foto: Happy Tv

Dok se Kristina uvijala oko Miloša Vukovića, koji je sedeo za šankom i pio piće, na podijumu je Zorica Dukić komentarisala ponašanje svoje suparnice i rekla:

- Kristina opet naskače na Rikija, počeo je rijaliti! F...ksa mala!

Ovo je čula Dragana, koja je brzo dotrčala do Kristine i rekla joj šta je Zorica rekla za nju.

Krtsina se prvo nasmejala, a zatim došla do Zorice i pitala je:

- Jesi li rekla da sam ja f...ksa?

- Rekla sam da je počeo rijaliti – branila se Zorica.

- Dragana je čula šta si rekla. Zašto si to rekla -  bila je uporna Kristina.

- Ona može da kaže šta hoće. Znam šta sam rekla. Vidi, Kristina, ja znam ko si ti, preko koga si ovde došla, ali neću ništa da pričam - nije htela da joj prizna Zorica.

- Misliš li ti da ja ne znam ko si ti!? Ako ja počnem da pričam, videćeš. Ja ne umem da se kontrolišem. Nemoj da si me uzela u usta -  vikala je Kristina.

- Radiću šta ja budem htela. Idi do pulta, briga mene šta ti radiš sa Rikijem. Savršeno me boli uvo - provocirala je Zorica.

Posle još nekoliko rečenica devojke su se razdvojile. Kristina je pričala sa Draganom, kraj bazena.

- Zorica je propala prostitutka! Znam ko sam i šta sam. Ona će meni nešto da kaže. Vidiš da ne sme da mi kaže ni šta je rekla. Rekla sam Danijelu, ja neću da se kontrolišem, razbiću joj glavu. Ona će meni da kaže šta ću ja da radim sa Milošem! On joj i nije dečko! Zorica je klasična prostititutka i to propala – besnela je Kristina.

Dragana joj je potvrdila sve što je rekla, kao i Daniijel, koji se nije mešao.

makonda-tracker