Parovi: Slađa otkrila zbog čega ne razgovara sa Anabelom

2
U noćnom klubu Mr. Stefan Braun, gde je iz rijalitija Parovi izašla sa Tijanom Dapčević i Jelenom Arsić, Slađa Delibašić je srela bivšu zaovu sa kojom ne razgovara

U klubu gde im je dozvoljeno da se na jedno veče zabave, Tijana Dapčević, Jelena Arsić i Slađana Delibašić srele su Anabelu Bukvu, ali reč nisu progovorile sa njom.

- Šalili smo se, smejali, onda sam primetila da pored nas stoji Anabela, ali ne razgovara sa nama. Pitala sam je: Da li se vas dve poznajete? Ona je ćutala - pričala je Tijana po povratku u vilu.

- Nije mi se ni javila - rekla je Slađa.

- Ma, klošarka. Ja gotivim Gagija, ali pusti tu priču - rekao je Ivan.

Dalje je Igor isnistirao da Slađa ispriča zašto se posvađala sa Anabelom.

- Nismo se svađale. Kad je ona počela da se viđa sa Mladenom, mene su zvali novinari i pitali šta mislim o njihovoj vezi. Rekla sam da mi nije normalno da žena bude starija od muškarca deset godina i to potpuno nije u redu. Sutra je u novinama osvanuo naslov: Anabela i Mladen su dno dna! Kad mi je ćerka ujutru donela novine, nije mi bilo dobro. Pozvala sam novinara, ali su mi rekli da su morali tako da napišu, kako bi bilo interesantnije. Ona se naljutila, a ja sam htela da joj obajsnim o čemu se radi – objašnjavala je Slađa.

- Niste razgovarale - pitala je Tijana.

Igor se umešao.

- Bila je jedna situacija, gostovale su obe na istoj televiziji, prvo Anabela, pa Slađa. Još je voditelj pitao Slađu da pomeri termin, ako nisu u dobrim odnosima. Slađa je rekla da je sve u redu.

- Ali, kad je Anabela završila, rešila sam da odem do garderobe da je pitam u čemu je problem. Vrata mi je otvorio Mladen i rekao da ne može Anabela da razgovara sa mnom. Zalupio mi je vrata. Opet sam kucala, pa je on opet otvorio i rekao: rekao sam ti da ne može da razgovara sa tobom. Otišla sam i ispričala Igoru šta se dogodilo. Ali, on nije hteo da reaguje -  pričala je Slađa.

Na trenutak je ućutala, ali je nastavila:

 - Bila sam rešena da raščistim ovu situaciju, jer, šta me sve čeka u životu, neću da vučem repove. U klubu nije htela da priča sa mnom. Šta da radim?

 Devojke su zatim pričale o ostalim događajima u klubu.

- Boki 13 je pitao za Rikija. Bilo mu je krivo što ga nismo dovele. Objasnila sam da nije moglo, a on se rastužio - rekla je Tijana Dapčević.

Zorica koja je sve ovo slušala je rekla:

- Miloše, od sad te zovemo Riki 13.

makonda-tracker