Parovi: Peđa priča o mamurlucima

0
Lude noći uz koktele i dobru muziku, otkivaju mnoge tajne učesnika rijalitija

Na pitanje Danijela Đurića, da li u njegovom životu ima mnogo mamurnih jutara, Peđa D Boj je rekao:

- Ima naravno. Posle lepih večeri, uz vino i koktele, često ujutru ne znam ni gde se nalazim. Najgore je bilo jednom kad sam se probudio i video da mi nema kola. Otišao sam u policiju i prijavio da su mi ukrali kola, ali sam posle shvatio da sam auto parkirao pored drugog stana, a otišao taksijem. Onda sam opet išao u policiju da im kažem da odjavljujem prijavu. Čudili se policajci, video sam da im je sve bilo sumnjivo, ali nisu mnogo pričali. Jedan je rekao da mu je bilo čudno da neko krade bubu, ali ja sam mu obajsnio da je to posebna buba, kabriolet, da je specifična i da se verovatno nekom dopala. Nisam mogao da im kažem, da sam ja u stvari bio toliko pijan, da sam zaboravio gde sam ostavio kola.

Svi za stolom, koji su slušali šta je pričao muzičar, smejali su se.

Da se i dalje govori o mamurluku insitirao je Danijel. Verovatno pod utiskom sopstvenog pijanstva prethodne noći, kad je ljubio sobarice, kupao se sa Draganom u bazenu, jurio Kristinu, pipkao Peđu...

- Mislim da je najgore kad se probudiš, a ne znaš gde si – rekao je Danijel.

- To se meni često dešava – smejao se Peđa.

- Ali je još gore, kad vidiš pored sebe nepoznatu devojku, koja ti je pritom toliko ružna da je strašno – pričao je Danijel.

- Istina, alkohol čini devojke lepšim -pričao je Peđa. –Ali, meni se nije desio taj ispad da se probudim pored neke ružne devojke. Sve su bile lepe.

- Ma, one ne mogu da budu toliko lepe, koliko ti možeš da budeš pijan – rekao je Danijel Peđi.

makonda-tracker