Parovi: Zorica tvrdi da je Tika neveran Jeleni

0
Zorica Dukić izjavila je da zna tajnu o glumcu Tihomiru Arsiću
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Kako se približava kraj rijalitija Parovi među takmičarima se stvara sve veća netrpeljivost. U borbi za nagradu od blizu od pola miliona evra, više se ne bira ko šta govori, šapuće, a i ono što je najškakljivije, tajne prestaju da budu tajne.

Pre spavanja, na krevetu kod Suzane Bogdanović i Bobana Radosavljevića, Zorica je rekla:

- Ne daj bože da ja progovorim šta sve znam o nekim ljudima ovde. O Tiki posebno. Znamo se on i ja veoma dobro, mada on ćuti i pravi se blesav. Kad sam ga videla na snimanju za rijaliti, on je okrenuo glavu na drugu stranu. Pravio se da me ne poznaje. A, odlično se sećam odakle se znamo. I šta je radio.

Suzana i Boban ništa nisu rekli, slušalicu šta priča Zorica.

- Sve ću da kažem, uživo. Kad Jelena to bude čula, sigurno će skočiti da me udari. Videćete. Živi bili, pa videli. Kako se samo pravio da me se ne seća. A, posle, kao, da da, znamo se. Naravno da se znamo. I to veoma dobro. Nisi ti Tiko baš veran muž!

Sudeći po Zorici Dukić, njeno društvu i lokalima u kojima se kreće, sasvim je moguće da je Tika Arsić bio u društvu neke Zoričine drugarice. Slobodne devojke, verovatno mogu da kompromituju Tiku, ali ostaje da vidimo šta će Zorica da kaže, ukoliko se ne predomisli.

- Zorici je dosadilo da je Tika stalno vređa i šalje je u ćošak – kaže drug Zorice Dukić.

– Stalno je omalovažava, ponaša se prema njoj kao da je niža vrsta. Očito je da Zorica zna nešto, što o glumcu ne zna ni njegova žena. Zorica se druži sa raznim ljudima, poznaje mnoge, pa nije isključeno da ga je i srela u nekoj nedozvoljenoj varijanti. Zorica je slobodna i ne folira se, zato i ima nameru da raskrinka one koji se foliraju. Njoj ne smeta što potenciraju da je iz Sremčice, ali zar misle da su oni sa Senjaka bolji?

makonda-tracker