MTV Premijera: Dr. Dre I Need A Doctor

0
U petak četvrtog marta u 12 časova gledaoci regionalnog MTV kanala biće u prilici da eksluzivno pogledaju premijeru singla I Need A Doctor na kojem je legendarni Dr.Dre ugostio kolege Eminema i Skajlar Greja

Nakon numere Kush, kojom je Dr. Dre nagovestio da se bliži objava njegovog novog studijskog izdanja, tek sa pojavom singla I Need A Doctor postalo je jasno da će album Detox ugledati svetlost dana tokom 2011. godine. Rad na Detox-u“ Dr. Dre je započeo još davne 2003. godine, ali je zbog produciranja pesama za izvođače potpisnike njegove diskografske kuće Aftermath Entertainment, ovaj muzičar odlučio da odloži objavu njegovog novog materijala. Najnovije izdanje je, i pored naznaka da će biti objavljeno 2007. godine, tek nedavno predstavljeno lansiranjem dva singla, od kojih poslednji  I Need A Doctor okuplja dvoje aktuelnih muzičara dugogodišnjeg Dreovog prijatelja i repera Eminema i sve angažovaniju Skajlera Greja.

Spot prikazuje Drea u seriji dinamičnih, skoro filmskih kadrova, koji u kombinaciji sa dokumentarnim snimcima njegovih muzičkih početaka i dirljivih porodičnih scena daje kompletan uvid u život legendarnog Dr. Dre-a. Zanimljivo je da se u spotu pojavljuje i atraktivna glumica i nekadašnja plivačica Estela Varen.

Kako sam Dr. Dre kaže, Detox će biti njegovo poslednje studijsko izdanje.

- Što se mog angažmana kao MC-ja tiče, sa tim je gotovo - objasnio je  on i dodao da će se u budućnisti posvetiti afirmaciji mladih muzičkih nada.

makonda-tracker