Dvor: Denis i Urška ispali, Joca i Bebi vladaju

0
Rijaliti su ove nedelje napustili Boki i Vendi, koji su bili gosti, kao i Denis i Urška, koji su ispali iz takmičenja. Novi kraljevski par su Bebi Dol i Jovan Stefanović

Đus i Dejan su ćaskali u kuhinji o završetku mandata. Đus je rekao kako je njihova tiranija najbolje prošla kod seljana. Oni su zaključili da su bili najbolji dvorani. Đus je rekao mu kao gazdi pripada veći deo dukata iz riznice. Dejan se zatim požalio na to što ne može da spava kada želi. Rekao je kako se oseća zarobljeno.

Dejan i Dragana su razgovarali o atmosferi u kući pre i posle izlaska Miloša, Maje, Bokija i Vendi. Dejan je prokomentarisao kako će posle njihovog izlaska atmosfera u kući biti kao u penzionerskom domu, ali veruje da će uprkos tome izbiti poneka svađa, nešto slično svađi Danijela i Dejana od prethodnog dana. Dragana je za Danijela rekla da se na Dvoru ponašao kao da se nalazio u nekoj ljušturi, ali da je svoje drugo lice pokazao upravo u toj svađi. Ona misli da je i Mika sličnog karaktera, što je zaključila iz svađe Mike i Nine. Dodala je da bi bar mladi trebalo da imaju samokontrolu.

Dragana je prokomentarisala kako ju je Vendino ponašanje prijatno iznenadilo. Dejan je za Vendi rekao da je pametna i strašno kul. Tripićka mu je priznala da je pogrešila kada je mislila da će Vendi po ulasku napasti nju. Zatim su pričali o Firčiju i o tome kako je ok osoba i kako je na pravi način ignorisao Majine napade za vreme zadatka Gađanje sladoledom. Dragana je za Maju rekla da je otrov i da on nje nikada nije čula izvini, iako je ljudski priznati grešku. Dodala je i da Maja nema savest.

Đusu je zasmetalo to što mu je Stojan rekao da je njegova kruna bila jača u odnosu na Bokijevu i da je mogao da utiče i poništi sve Bokijeve odluke. Rekao je da bi to značilo da svoj prst treba da uperi u nekog drugog, što njemu ne pada napamet da radi. Bebi je rekla da će takvih ljutnji biti sve više. Đusu je takođe bilo čudno kada mu se Stojan obratio rečima druže moj, iako njih dvojica nikada nisu bili u toliko dobrim odnosima.

Bebi je komentarisala nehigijenu u kući. Primetila je da Ninu i Uršku niko nije video sa rukama u vodi osim kada su prale kosu ili se šminkale. Bebi je rekla da je izluđuje i sebičluk jer kada uđu u WC a ne znaju da izađu.

U pismu Krunskog Saveta je zatraženo od Bokija i Vendi da kažu o svakome ponešto i da istaknu svoje favorite za pobedu. Komentari koje je iznela Vendi su uglavnom bili pozitivni, a na kraju je dodala da joj je drago što ih je sve upoznala. Posle govora je dobila aplauz. Boki je takođe bio slatkorečiv skoro prema svima. Danijela je zadirkivao, Joci je zamerio što je pokušao da zavede Ninu i savetovao mu je da držanje za ruku sa njom prepusti Stojanu. Pohvalio je Đusa kako je odličan u krevetu i da uživa u intelektualnim razgovorima sa njim. Dejan, Bebi i Đus su im se zahvalili što su im bili gosti i doneli im pozitivnu energiju. Boki im je za kraj poručio da se svađaju između sebe, a ne sa Krunskim Savetom.

Denis je, u dvorištu, komentarisao sa Stojanom i Danijelom kako bi voleo da ode kući jer mu je život na Dvoru postao nepodnošljiv. Zamolio je glasače da glasaju da on ispadne i rekao da pobedu treba da odnese neko ko zaslužuje. Stojan mu je rekao da se opusti jer je negativan, na šta je Denis rekao da će ćutati. Stojan mu je rekao da nije rekao da ćuti već samo da treba da se opusti jer je sve samo igra.

Dejan i Nemanja su zaključili da je učešće u Dvoru jedna velika škola i jedno veliko iskustvo. Rekao je kako je upoznao različite profile ljudi i da je, sa toliko različitih ljudi, jako teško uspostaviti normalnu komunikaciju i ok odnos.

Bebi, Dragana i Vendi su raygovarali o Milošu i Maji. Vendi je rekla da joj se nije dopalo to što se Boki spuštao na Milošev nivo i što je ulazio u rasprave sa njim. Bebi je rekla da je još gore to što je tražio savetnika u ženi koja ionako napolju ima mnogo problema.

Pošto su svi nominovani rekli kome će ostaviti svoje zlatnike ukoliko budu izbačeni. Stojan je rekao da će ostaviti Nemanji, Deni Dragani, Nina Danijelu, a Urška Nini. Pošto je završena raspodela, ranije pripremljena tačka povodom Bokijevog odlaska je mogla da počne. Đus i Boki su pevali pesmu Jelene Karleuše, dok su im Lepa, Danijel i Mika pevali prateće vokale. Pošto su se pozdravili sa ostalima, Boki i Vendi su napustili Dvor. Ubrzo je Ognjen saopštio da su dvoje nominovanih koji napuštaju Dvor Denis i Urška. Odlazak Urške je posebno teško pao Nini koja ju je zagrlila i počela da plače, dok je Denis bio srećan što odlazi sa Dvora.

Počeo je izbor kralja i kraljice. Za kralja su seljani i dvorani ove nedelje izabrali Jocu, a točak sreće se zaustavio na ime Bebi Dol, koja je proglašena za ovonedeljnu kraljicu.

makonda-tracker