Parovi: Svima smetaju novinari

0
Učesnici rijalitija Parovi burno reagovali na pitanja gostiju u emisiji Par nepar: Igor Matić prozivao novinare, Đani odbio da razgovara sa Vesnom Radusinović, Alorić otkrio detalje ljubavnog života Bobana Radosavljevića

Učesnici rijalitija Parovi nisu bili raspoloženi da odgovaraju na pitanja novinara u esmiji Par nepar, na televiziji Happy.

Iritirala ih je Vesna Radusinović, Draško Alorić iz TV Kopernikus i Milena Videnović iz dnevnog lista Kurir.

Naime, Draško Alorić je optužio Zoricu Dukić da je lažno angažovala fotografe, govoreći im da treba da se slika za Playboy, a Bobana Radosavljevića je podsetio na bivšu ljubav, koja ga je ostavila.

- Devojka koju je trebalo da oženim je pevačica i jedne večeri je nastupala bez mene – pričao je Boban.

– Došla je kući sa novčanicom od 500 evra, na kojoj je bio ispisan broj telefona muškarca kojeg je te večeri upoznala i ostavila me. Ali, to je priča stara deset godina. Sad imam devojku četiri godine i veoma mi je lepo.

Zatim je Vesna Radusinović Slađi Delibašić pričala o Igoru i kako je on njoj svašta oprostio, a ona njemu stalno nešto zamera. Na ovo je denserka rekla:

- Nema potrebe da mi neko govori koliko se Igor i ja volimo. Da se ne volimo, ne bismo bili deset godina zajedno. Ostavila sam čoveka koga sam, volela zbog njega. Spavala sam sa dvoje dece na podu, zbog ljubavi. Ne bismo se mi svađali 30 puta, odlazili jedno od drugog, pa se vraćali, da se ne volimo. Ali, meni smeta njegovo ponašanje, koje on treba da promeni.

- On je tebi oprostio Nikolu Sandulovića i one grozne poruke koje smo svi čitali u novinama. Ne postoji idealno. Samo treba prihvatiti stvari onakve kakve jesu – rekla je Radusinović.

- Postoji idealna ljubav. Da me zagrli, poljubi, da osetim tu ljubav – govorila je Slađa.

– U mom okruženju postoji idealna ljubav i ja to želim. Igor i ja se volimo, to nije sporno.

Na pitanje novinara da li Milica Majstorović zaista ne želi da ima dece, ona je odgovorila:

- To je rečeno potpuno bezazleno, naravno da želim da imam dete i to sa Nenadom, koga volim - objasnila je Milica .

- A vi novinari biste mogli da pišete istinu, a ne da nam zakazujete svadbu za avgust, bez nas – dobacio je Nenad, Miličin dečko.

Ubrzo posle ovog je I Igor nastavio da provocira novinara.

Usledila je zatim rasprava između Vesne Radusinović I Draška Alorića, gde se polemisalo ko je pravi novinar, a ko nije.

- Nije samo skandal novinarstvo – rekla je Vesna Radusinović.

Posle emisije svi su u dvorištu komentarisali da novinarska pitanja nisu na mestu, svi se ljute na sedmu silu. Đani je odlučan da sa novinarima razgovara samo ako mu daju dve hiljade evra – četiri lile, kako on to voli da kaže.

- Oni došli ovde meni da sole pamet. Neću ni sa kim da razgovaram! – bio je izričit Đani.

 

 

 

 

makonda-tracker