Parovi: Aleksandri je dosta psovki i prostakluka

Aleksandra Tiodorović, devojka Džimija Barke neposredno uoči izbacivanja napravila haos među takmičarima
0
1 / 5

Svađa koju su u rijalitiju Parovi iscenirale po zadatku Zorica Dukić i Suzana Bogdanović, u kojoj je bilo mnogo ružnih reči podelila je učesnike takmičenja na Happy televiziji.

Jedni su se divili glumi jer su mislili da je svađa bila ozbiljna, drugi su se zgražavali zbog toliko izrečenih uvreda, pa makar i ako je samo scenario.

Naime, dok je voditeljka Jelena Helc pokušavala da smiri strasti koje su se uzburkale među parovima, koji su glasno komentarisali lažnu svađu, ustala je Aleksandra Tiodorović, devojka Džimija Barke i rekla:

- Mislim da ovde ima da se ponudi nešto više od toga ko je kome rekao puši k… ili j…la si se na groblju. To je strašno. Ovo je trenutak kad treba da se prestavimo Džimi i ja, odnosno Alek i Sanela, koji su nominovani sa nama. A, nama je sada najvažnije ko je koga j…na groblju, ko je kome p..šio..

Džimi Barka, koji za dva meseca koliko su u rijalitju stalno ide za Aleksandrom i balansira njeno ponašanje, potpuno se izgubio. Samo joj je govorio: nemoj da govoriš ružne reči.

Ništa nije moglo da zadrži Aleksandru, koja je ustala sa stolice, obratila se Zorici i Suzani i rekla:

- Vi ste dno. Ako se to prodaje ovde, onda ja neću da živim u ovoj zemlji. Samo je važno ko diže noge. Za mene mogu da kažu da sam babasta, čelična, ali neću da budeo deo priče koju sam upravo čula. Vas dve niste svesne šta ste sve izgovorile jedna drugoj. To je užasno.

Tika Arsić je dodao:

- Lepo je što su glumile, ali mislim da su unele i mnogo ličnog u scenu, sve je moglo i bez tih ružnih reči.

Na pitanje voditeljke:ko se slaže sa Aleksandrom, odnosno, kome je smetalo sve što su čuli od Zorice i Suzane, polovina parova je podigla ruke. Džimi Barka bio je u šoku od svega što je čuo, nije podigao ruku, što je Aleksandru posebno povredilo.

- Ovo je rijaliti Aleksandra, koji je tvoj problem? – pitala je Suzana.

- Nemam problme, samo neću da učestvujem u ovome – rekla je Aleksandra, ustala i otišla.

Nastao je haos. Svi su počeli da se svađaju, dobacuju Zorici. Jedni su odobravali šta je rekla Aleksandra. Đani je u svom maniru nešto odbrusio Zorici i Suzani.

- Šta ti znaš! – rekla mu je Zorica.

- A, šta ti znaš? Samo da sedneš na k…c i da uzmeš pare?

- Za ovo ideš na sud!

- Stani u red, fukso mala! – bio je direktan Đani.

Svi su se iskomešali. Ubrzo su stigli rezultati glasanja. Izbačeni su makednosnki pevač Aleksandar Kocev i obrenovačka vaspotačica Sanela Cicović.

Đani Ćurčić je izlazak Aleka i Sanele prokomentarisao:

- Samo nam ovde fali gej parada!

Većinom glasova ostali su Džimi i Aleksandra. Svi su ih ljubili.

Tek posle toga usledila je žestoka svađa između Aleksandre i Džimija.

- Većina me je podržala. Ti nisi podigao ruku da vidim da si pored mene – besnela je Aleksandra, lupala u vrata od dvorišta. Svi koji su bili pored nje sklonili su se. Ostali su sami u dvorištu. Aleksandra je histerisala, vrištala, sve vreme ponavljajući:

- Nisi podigao ruku! Nisi podigao ruku! Izdao si me!

U svom maniru, pa čak i kad povisi ton, Džimi Barka je smirivao:

- Bio sam u vakumu, kad sam čuo sve ružne reči, kojima si citirala Zoricu i Suzanu. Nije mi bilo dobro. Ništa nisam čuo. Ja te podržavam i svi ovde to znaju. Veoma mi je neprijatno, u emisiji smo. Svi nas gledaju. Nerviraju se tvoji, moja majka se nervira. Dva meseca sam uz tebe, zar je ovo najvažnije? Kakav je ovo razgovor?

- Meni je važno. Ja za tebe ginem. Uvek sam tu,a  ti si u vakumu. Izađi iz vakuma.

Opet je usledila salva vrištanja, koje je Džimi pokušao da nadjača:

- Aleksandra, ovo nisi ti. Ne priliči ti ništa ovo ponašanje. Tvoji se nerviraju, moja majka se nervira. Ajde da se vratimo unutra, obećaj da ćeš se smiriti. Potpuno je besmisleno da ovako regauješ.

- Sve vreme promovišu devojke poput Zorice, koje samo šire noge – rekla je Aleksandra. – Na šta to liči?

- Šta te briga za Zoricu! Mi smo važni. Valjda sam ti ja važniji. Daj da se sredimo i unormalimo. Obećaj da ćeš biti mirna. Ovo nam ne treba.

Ušli su i nastavili da učestvuju u karaoke žurci.

-Vas dvoje se toliko dubinski svađate, da ćete sigurno ostati dugo zajedno – rekla je Jelena Džimiju.

- Preteruje Aleksandra, to sa rukom nema veze – dodao je Tika.

– Svi smo svedoci koliko je Džimi uz nju i koliko hendluje njeno ponašanje.

Aleksandra je otišla da spava, a Džimi Barka je naredna dva sata sedeo sam na bazenu i gledao u jednu tačku.

 

 

 

makonda-tracker