Parovi: Dragana i Nemanja zajedno u krevetu

Takmičarka u rijalitiju Parovi Dragana Banić nakon jedne od žurki na luksuznom imanju završila je u krevetu sa svojim cimerom Nemanjom Bordošem
2
1 / 2

Zorica Dukić pre ulaska para iz naroda, pohvalila se Karolini da će ući dečko koji joj se veoma dopada i da se zbog toga ne bi mirila sa Milošem. Mislila je na Nemanju Bordoša, koji je brzo završio u krevetu sa Draganom Banić, devojkom iz trojca sa Ivanom i Đanijem.

Dragana i Nemanja su se, naime, prvo ljubili u bazenu, dok je trajala pena zabava, a zatim su završili u krevetu, u tajnoj sobi. Ljubili su se, mazili, a Nemanja je sve vreme ubeđivao da se ovaj deo vile ne snima.

- On se meni mnogo sviđa. Baš je sladak Nemanja. Ne mogu da verujem da su prikazali nas dvoje u tajnoj sobi kako se ljubimo. Baš je on super. I tata mu je rekao da će se on zaljubiti u mene. Znaš, on je rekao tati da sam ja slatka, a otac mu je rekao da ću ga zavesti - rekla je Dragana Ivani.

- Sladak je - potvrdila je Ivana.

- Nego, milsim da se on sviđa i Karolini. Pitala sam je da li joj se sviđa Nemanja, ona je rekla da joj se ne sviđa. Kao voli svog dečka Branka - jadala se Dragana.

- A da ti je rekla da joj se sviđa? – pitala je Ivana.

- Pa, onda bih joj ga prepustila. Zato što je Karolina stvarno dobra devojka, sa njom može da se porazgovara, da se posavetuješ.

Kasnije, Dragana se pridružila Karolini i Nemanji u dnevnoj sobi, dok su oni igrali neku društvenu igru. Posmatrala ih je šta rade, procenjjući da li se Karolini sviđa njen izabranik.

U razgovoru sa Slađom, priznala je da se po izlasku iz takmičenja nije čula sa Draškom Alorićem.

- Samo mi je rekao: Ko sa decom spava, upišan se budi. Ja njega nisam ni poznavala. Praktično.

- Pa, to je problem, ljudi uđu ovde, ne poznaju se i sve bude drugačije - rekla je Slađa Delibašić.

- Draško je mnogo fin momak. Imaš li ti nekog drugog dečka?

- Ne. Nemam nikog već tri meseca! Valjda će ovo sa Nemanjom biti u redu.

- Lep ste par - rekla joj je Slađa.

- A, zamisli šta je sudbina kad sam ispala iz takmičenja, stigla mi je njegova poruka na Fejsu, kaže: ti si izašla, a ja ulazim! I, zamisli da se ja vratim i da se ovde spojimo - počela je Dragana.

- Vi ste se znali od ranije? – pitala je Slađa.

- Samo sa fejsa. Tako je sladak.

makonda-tracker