Magazin In: Žene prijateljice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Vesna Vasiljevic

25-02-2011 23:43h
Dosadi vise Milena Ceranic, ima je u svakoj emisiji kod Lee Kis ili Sanje Marinkovic, postale dosadne emisije nacisto....Drago mi je zbog Jovanice, ona je bila moj favorit na Farmi3, a ima nas dosta koji bismo rado da vidimo Draganu Milosevic, ali, ili je zabranjena na Pinku (Grand ne racunam) upravo zbog nekakvog dila (ne znam cijeg) sa Ceranicima, ili odbija da gostuje u emisijama takvog tipa, posto nije ekscesna, nije porocna - pa verovatno time ni interesantna autorkama emisija, koje iz navedenih razloga i ne gledam. Gosti uvek isti, sve isto, dosadno je stalno jedna te ista lica i to onih ili poluzaboravljenih, zaboravljenih ili iz nekog razloga miljenika vlasika Pinka, tako da necu gledati, a i Cemo je lik koji se moze gledati samo ako mora.

Pera Coyote

26-02-2011 14:26h
Gospodjice Vesna Vasiljevic ,vi stvarno ste slucaj za zaljenje ako zelite da vidite Draganu Milosevic u tv emisijama,pa ko jos zeli da vidi na tv-u tu praznu osobu sa piskavim glasom osim njene mame Darinke,tate Predraga,brata Milosa i njenog decka gadije Bojanica.Strasno kakvi komentari se mogu procitati na "web-stranicama".PS: U ostalom : "Ko je Dragana Milosevic"???
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: