Ekskluzivna MTV premijera: Lady Gaga – Born This Way

0
Prvi hit singl Born This Way, sa istoimenog novog albuma Lejdi Gage koji stiže u maju, premijerno će biti prikazan u utorak prvog marta na regionalnom MTV kanalu

Singl Born This Way najavljivan je kao himna plesnih podijuma, a Gagin moćni, prepoznatljiv vokal, zarazan ritam i angažovani tekst nikoga neće ostaviti ravnodušnim i mirnih stopala. Veštim odavanjem sitnih informacija, menjanjem termina premijernog emitovanja spota, potkožnim implantima na licu koji krase Gagino lice na omotu novog albuma i mnogim drugim ludorijama, ova pop diva privukla je do sada neviđenu pažnju na sebe i stvorila neizdživo usijanu atmesforu dok milioni fanova nestrpljivo čekaju da vide kako izgleda tako dugo najavljivani i hvaljeni singl. Tekst numere potpisuje Lejdi Gaga, dok su za produkciju bili zaduženi DJ White Shadow i Fernando Garibej. Kao reditelja na video projektu za numeru Born This Way, Lejdi Gaga je angažovala čuvenog Džonasa Akerlunda koji je već sarađivao sa Gagom i Beijonse na ekranizaciji numere Telephone, a rediteljski pečat dao je i spotu za Smack My Bitch Up britanskog sastava Prodigy, Madonninom videu za Ray Of Light iz 1998. godine i nedavno premijerno emitovanom spotu za numeru Hold It Against Me pop-dive Britni Spirs.

Da li je Gaga uspela da nadmaši samu sebe, da li će opravdati očekivanja i zadovoljiti svoje fanove koji su navikli da od nje dobijaju pregršt kreativnosti, energije i dobrih ritmova prosudite sami ovog utorka prvog marta u 12 časova na regionalnom MTV kanalu.

makonda-tracker