Dvor: Nemanja ljubio Bokija, a Denis Đusa

0
Pošto su odustali od muškog striptiza, dvorani su dobili novu zanimaciju, Točak sreće, koji im je postavio bizarne zadatke

Kralj Đus je pročitao pismo Krunskog Saveta i dnevna zaduženja seljana i dvorana. Dnevni zadaci su: čišćenje snega, pranje sudova u kući za seljane, čišćenje muškog i ženskog WC-a, a dvoje seljana bi trebalo da napišu pesmu o kralju.

Đus je oko vrata vezao nekoliko kesica sa dukatima, što je Dragani bilo smešno. Đus je zadirkivao seljane zbog toga što on ima nekoliko vrećica sa dukatima oko vrata, a seljani po jednu. Kralj je zatim pozvao sve seljane da se okupe u dvorištu kako bi obavili vežbe istezanja.

Dejan i Lepa su se dogovarali o tome šta da spreme za večeru. Kraljica Boki je hteo da jede špagete, međutim, Dejan je rekao da su špagete skupe.

U trpezariji su sedeli Dejan, Vendi, Danijel i Denis. Danijel je pitao Jocu gde je spavao protekle noći. Joca mu je rekao da je spavao na fotelji jer je neko, protekle noći, pokušao da ukrade ključ od riznice. Danijel je bio siguran da je Đus negde zagubio ključ, ali je Dejan rekao nije tako jer je Đus držao ključ u zatvorenom džepu.

U dnevnoj sobi su Đus, Dragana, Vendi i Bebi ćaskali. Pridružio im se i Miloš koga je Đus pitao o tome kako je Vesni Zmijanac naplatio letovanje. Miloš je rekao da je to laž i da sa Vesnom nije čak ni kućni prijatelj. Đus ga je zatim pitao o Zorici Brunclik. On joj je rekao da je ona njega zvala da peva na svadbi njenog sina, a ona mu je uzvratila na isti način, pevajući na svadbi njegovog sina.

Vendi, Lana i Nina su razgovarale o ljubavnom trouglu. Lana je rekla kako svi lobiraju za Jocu jer pati, ali se Nina jednostavno nije zaljubila u njega i ne može da natera sebe da ga voli i da bude sa njim. Ona je zaključila da je Joca posesivan i da je stalno pokušavao da sazna gde je Nina i raspitivao se za nju. Lani je postao naporan zbog tog zapitkivanja. Lana je smatrala da bi njih dvoje bili loš par, jer je ona visoka, a Joca nizak. Nina je rekla kako je odćutala i progutala mnoge njegove komentare i postupke, čak i kada je nju vređao na klupici u dvorištu i govorio joj grozne stvari. Ona je rekla da nije želela da ga povredi. Rekla je da joj je dosta Joce i da više neće da ga trpi zbog pristojnosti, već će promeniti taktiku.

Miloš i Maja su pričali o Stojanu. Miloš je pitao ko je Stojan jer nikada nije čuo za njega. Maja mu je objasnila da Stojan peva vulgarne pesme, da je erotoman i da je seksualno opterećen. Zaključila je da je bolje i to nego da koristi narkotike. Zatim su pričali o Miki. Maji je smetalo to što je, kako je rekla, postala histerična.

Dvorska luda je predložila da se izvede muški striptiz. Boki i Đus su se složili sa time, ali da bude što jeftinije.

Na suđenju, na kome je porota trebalo da odluči da li kralj i krajlice treba da se razvedu, odlučeno je da ipak ostanu zajedno, na insistiranje kraljice Bokija. Porota su bili svi seljani, osim Miloša. Po završetku suđenja, došlo je vreme za zadatak Ladies night – striptiz. Voditelji programa su bili Dragana i Dejan, a učesnici Joca, Stojan, Denis i Miloš.

Miloš je rekao da je to neka greška i da on nije pristao da učestvuje u zadatku. Zadatak stiptiz je otkazan pre nego što je počeo, ali je seljane ubrzo dočekao novi zadatak. Točak sreće. Kralj Đus je okrenuo točak sreće koji je prvo pokazao Denijevo, a zatim Majino ime. Đus je pozvao Maju da priđe i izvuče papirić sa zadatkom iz činije. Njen zadatak je bio da usisa sve sobe u Dvoru. Maja je pristala. Sledeća je Bebi. Na papiriću koji je ona izvukla je pisalo pena nadzornik, što je značilo da nadzornik treba da polije Bebi penom. Nemanja je dobio zadatak da poljubi kraljicu u usta, što je i učinio, dok je Denis dobio zadatak da poljubi kralja u zadnjicu, što je takođe učinio.

Lana se na sastanku, koji je organizovan po završetku igre, požalila vladarima da nema dovoljno dukata ni da se prehrani. Boki je zaključio da je Lanin problem taj što je radila cele nedelje, a nije bila plaćena za to. Miloš se ubacio sa komentarom da je pijandura. Lana je krenula u verbalnu raspravu sa Milošem, koji joj je uzvratio istom merom. Veći konflikt su sprečili ostali dvorani.

makonda-tracker