Saša Ćurčić: Vendi me osuđuje jer sam bio sa njenom sestrom

0
Bivši fudbaler Saša Ćurčić u rijalitiju Parovi pokazao je da neće da se bije, ali nastavlja da vređa, pa su mu ovog puta na meti bile Vesna Vukelić Vendi i Lepa Brena
foto: Đorđe Kojadinović
foto: Đorđe Kojadinović

Žurka povodom rođendana Bobana Radosavljevića, gde su mu u rijaliti Parovi došli mnogobrojni prijatelji i kolege, opet je iz Saše Ćurčića izvukla nove uvrede. Nije bio pijan, nije potezao pesnicu, ali je vređao.

- Niko ovde nije VIP, muka mi je od toga da ih uvode kao VIP, a  oni nisu ništa. Dovodili onu Vendi ovde da gostuje. Ona me kao osudila, moje ponašanje. Ej, ona koja mi je otkopčavala šlic pred vratima njenog stana, u liftu me napadala. A kad smo došli do nje i vrata otvorila njena sestra, ja sam odabrao Maju, Vesninu sestru. Maja je tada važila za najlepšu Beograđanku. Zato mene Vendi ne podnosi, zbog Maje. Bio sam sa njenom sestrom, a sa njom u šemi. Nije loša Vendi, pametna je, ali su joj mozak poremetile Kleopatra i razne proročice koje su uvek bile kod nje u stanu. Užas – otkrio je Saša.

Nove teme su mu bili psihijatri i psiholozi.

- Nerviraju me ovi psihijatri, psiholozi. Kao dođe meni neki psihijatar, u stvari pedofil i mene će nešto da uči. Mene koji sam sve prošao i sve video. Posebno su mi smešni oni koji nas analiziraju, nas rijaliti učesnike. Kako može neko da poredi mene i, na primer, Mikija iz Velikog brata? On je potrošio 20 hiljada evra, a ja dva miliona! Velika je to razlika. On je bre, neki drvoseča, ja sam bio priznati fudbaler. Ma, cela estrada je katastrofa. Svi nešto mogu mene da komentarišu, a oni su sramota Srbije. Cela estrada je sramota naše zemlje – jadao se Peđi.

Pre nego što su ušli gosti na rođendansku žurku, Marija, devojka iz naroda je pitala Đanija, ko obično dolazi u goste:

- Niko nam ne treba! Jesi li videla kako su prošli put završili? Pesnicom kroz vrata! Ma, kakvi su to gosti? To su klošari, koji nemaju gde da odu, njima je super da dođu ovde! Oni sad mogu samo da se vrate na prvi peron na železničku stanicu, da budu na štajgi. Tamo im je mesto – nastavio je u svom stilu Ćurčić.

Kad je počeo da peva pesmu Lepe Brene Sanjam, kreveljeći se i izgovarajući neke svoje reči, Ćurčić je rekao:

- Ne znam kako je Brena došla do slave. Boba je stalno varao.

makonda-tracker