Parovi: Zorica pravila bahanalije u Mr. Stefan Braunu

Učesnica rijalitija Parovi Zorica Dukić u ponedeljak uveče uživala je u izlasku sa svojim cimerom Danijelom Đurićem, a poneta doborom atmosferom i koktelima prvo je razmenila nekoliko poljubaca sa svojim bivšim dečkom, a potom izvela provokativni performans sa
0
1 / 6

Dok je trajala žurka, u rijalitiju Parovi, na televiziji Happy, konobar je obavestio Zoricu Dukić i Danijela Đurića da se brzo spreme, jer im je dozvoljeno da idu u grad, provodiće se u poznatom beogradskom klubu Mr. Stefan Braun.

- Odlazim i neću se vratiti - vikala je Zorica, na šta joj je Miloš pevao: Srećan ti put, sunce moje drago

Kad je videla da je Miloš u društvu Ivane i Dragane, Zorica se vratila na kratko, poljubila Miloša i rekla mu:

- Ljubavi, budi dobar, dok se ne vratim.

U klubu, u kojem inače, izlazi, Zorica je videla bivšeg dečka, svoje drugarice, igrala je na šanku, provodila se dok joj je skandirao ceo klub. Pravila je haos, digla je klub na noge. Razmenjivala je poljupce sa svojim bivšim dečkom i pravila prave bahanalije tokom izlaska. Opijena koktelima Zorica se opustila i ne obazirući se na poglede znatiželjnika uživala je u prljavom plesu.

Vratila se kasno noću, a oboje su bili vidno pijani. Danijel se pridružio Đaniju i Bobanu za šankom, šalio se, dok se Zorica pijana sručila na trosed, gde je pred Karolinom, Ivanom i Suzanom briznula u plač.

- Nemoj da plačeš, ti si igrač. Ja ne odobravam tvoje ponašanje, mislim da nekad preteruješ, ali si igrač i prestani da cmizdriš - govorila joj je Ivana.

- Nisam igrač. Igrači ne plaču stalno! Užasno je sve što sam uradila! Shvatila sam šta sam uradila. Sve je strašno. Nije onako kako je trebalo da bude. Nisam dobro. Mnogo sam popila. Svi su prišli da nešto pitaju. Videla sam svog bivšeg dečka, nije mi bilo dobro. Bile su dve od moje četiri najbolje drugarice. Jedna kaže: izdrži. Druga mi govori da me Riki pravi budalom, da muva razne devojke. Toliko sam htela da sve ovo bude u redu, ali on sa tim ženama, preterao je. I ja sam preterala. Kad sam ušla u vilu i videla kameru, sve mi se okrenulo pred očima. Loše se osećam - ridala je Zorica.

- Smiri se – tešila je opet Ivana.

- Rekli su mi da me Miloš pljuje, to me tako boli. Pila sam, u jednom trenutku mi je bilo odlično, ali sad mi se sve sručilo na glavu - pričala je Zorica i plakala, ostaje da se vidi da li će Dukićeva nakon saznanja u spoljnom svetu promeniti odnos prema popularnom karatisti.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker