Parovi: Đani najavio da se ženi

0
Saša Ćurčić se u rijaliti Parovi vratio se sa Ivanom, ali i Draganom, koje je prethodni dan napustila takmičenje sa Draškom Alorićem

Samo što je Peđa D Boj ispričao voditeljkama emisije Par Nepar na TV Happy svoje viđenje o džet setu, uz koji idu pare, dobra kola, mnogo ljubavnica, avioni, putovanja, kokteli, u vilu je ušao Saša Ćurčić sa Ivanom Milunović, ali i Draganom Banić, koje je prethodno veče izašla iz vile sa Draškom Alorićem.

Peđa mu je potrčao u zagrljaj, a Đani je rekao:

- Ovako ti brate treba da uđeš, sa dve ribe. To je tvoja priča. Zar treba ja da te ženim?

Smejali su se, a onda je Đani nastavio sa svojim repertoarom:

- Ušao sam da pružim šansu Ivani, ali i Dragani, koja ima 18 godina. Dete treba da živi. Mi matore drtine, kad ništa nismo stvorili, ko nas šiša. Za ovu decu treba da se borimo. Ivanu svi napolje obožavaju, a i Dragana je lepa devojka. Došao san zbog njih.

Voditeljka je objasnila da je bilo više od 90 odsto glasova za njegov povratak, što je izazvalo aplauz prisutnih.

- Novinari su me tražili svuda. I kod babe moje. Nisam mogao da verujem gde su me sve tražili. Ne pada mi na pamet da im se javljam. Baš me briga, E, nema više ovako. Neću da razgovaram sa njima dok ne donesu četiri ljubičaste. Četiri lile i pitajte šta vas zanima. Rekao sam i Ivani da se tako ponaša. Plati, pa sve može. Oni treba meni da plate za intervju.

Kasnije, dok su razgovarali okupljeni oko šanka, Džimi je rekao Đaniju:

- Mislio sam da ćeš ući sa svojom devojkom. To bi bilo dobro!

- Ma, nisam lud. Meni je dovoljno što me ona čeka. Ženim se.

Đani je nastavio po svom starom običaju:

- Kad sam video šta se ovde dešava, nije mi bilo dobro. Doveli Vendi u goste u Parove. Ona će da im priča o moralu? Ona, koja je popušila više k... nego što je ceo Miljakovac cigareta! Strašno. Da se ja pitam ovde bi bili samo oni od 18 godina. To nam treba. Ne propali ljudi.

Na pitanje kako će da spava sa dve devojke, Đani je rekao da mu ne pada na pamet da spava pored Tike, koji hrče kao vepar sa Romanije.

- Otišao sam kao Roki, vraćam se kao Kazanova!  -rekao je Đani.

– Ali, polako. U aprilu, kad se ovo završi, organizujem arenu, kavez, pa da vidimo ko je koga izgazio. Čujem svašta, ali da se više ne priča na tu temu. Kavez, pa izvoli! Ne tamo po novinama da se svašta priča...

 

 

 

makonda-tracker