Parovi: Vraća se Đani Ćurčić

0
Rijaliti Parovi napustili Draško Alorić i Dragana Banić, jer su imali manje glasova publike. Večeras ulaze Tijana i Milan Dapčević i Đani Ćuričić koji se vraća na zahtev gledalaca

Mada su se makedonski pevač Aleksandar Kocev i vaspitačica Sanela Cicović u rijaliti Parovi vratili drugačiji i u poslednje vreme bili izuzetno mirni, publika je ipak glasala da oni ostanu, a da Draško i Dragana napuste šou.

- Jako mi je žao, Draško je veoma talentovan, menadžer je mnogim zvezdama, ume da svira i peva - rekla je Slađa Delibašić.

– Rijaliti bi bio zanimljiviji da oni ostanu.

Zorica je bila presrećna kad je rečeno da iz rijalitija izlaze Dragana i Draško. Vidno se obradovala, pljeskala je rukama.

- Draško je potpuno u redu, a devojka je katastrofa. Ne ume da se ponaša. Skače na Miloša, uskače u njegov krevet. U njenim godinama, ja sam bila nevina – rekla je Zorica.

Boban je imao svoje viđenje:

- Dragana je došla da upropasti Zoricu, a upropastila je Draška. Htela je da se nametne skandaloznim ponašanjem, ali narod to očito ne voli. Može da bude interesantno u nekim granicama, ali tako vulgarno, to niko ne voli ni da vidi, a kamoli da bude u društvu takvih osoba.

Zorica je zatim komentarisala da je iznenađena rezultatom, jer Draško ima svoje glasače i zna da ih je organizovao napolju.

- Vidiš kako ih je organizovao, izleteo je - rekao je Boban.

Pošto su napustili vilu Draška i Draganu su još dugo ogovarali. Prednjačila je Zorica.

- Dragana ima 18 godina, ponaša se neukusno. Ne znam šta je mislila time da postigne? Gledaju je roditelji, nabija se na Miloša, juri za njim u krevet. To je strašno! – komentarisala je Zorica.

- Tebi verovatno smeta konkurencija – dobacila joj je Milica. – Šteta što si dobila konkurenciju, pa sad sve vreme govoriš protiv devojke.

Zatim su Milica i Zorica uletele u raspravu, koja se brzo završila.

Dok su jedni žalili zbog Draškovog odlaska i govorili da je dobro što je izašla Dragana, drugi su se radovali ostanku Aleka i Sanele.

- Tek sad će biti veselo – obećao je Alek.

– Malo smo se povukli, jer smo izašli pa se vratili, ali sad ćemo se stvarno opustiti i zabavljati.

Ostanku Aleka i Sanele obradovali su se i Karolina, Džimi, Aleksandra...

makonda-tracker