Verica Rakočević prva gošća u emisiji Adriane Čortan na TV Avala

0
U nedelju 27. februara u 13 časova na TV Avala kreće nova emisija Otkopčano koju vodi Adriana Čortan, a njena prva gošća biće Verica Rakočević

Stvarnost u medijima često nije baš onakva kakvom se prikazuje, a javne ličnosti prečesto u svojim nastupima gledaocima serviraju umiveno viđenje života, pa i sopstvenih životnih priča. U emisiji Otkopčano Adriana Čortan će biti domaćin samo onima koji su spremni da o sebi, drugima, svojoj profesiji i onome kako žive govore bez zazora, potpuno iskreno, da kažu istinu o sebi i svetu u kome žive na način na koji ga vide. Hrabrost i želju da iskrenom pričom doprinese da svet u kome živimo bude bolji, prva je iskazala naša najpoznatija kreatorka Verica Rakočević.

Adriana Čortan i Verica Rakočević pričaće sasvim otkopčano o tome kako se žena koja je stručnjak za maloletničku delikvenciju opredelila za modne piste, o svojim brakovima i razvodima, deci i zetovima, pravim i lažnim prijateljstvima, surovim principima modne industrije i društvu u kome caruje prezir.

makonda-tracker