Parovi: Kazne i nagrade takmičarima

Muzičar Peđa D Boj nagrađen je za iskrenost u rijalitiju Parovi, a Tika i Jelena kažnjeni zbog šaputanja i gašenja bubice
0
1 / 4

Stroga produkcija televizije Happy kaznila je skidanjem dela nedeljnog honorara učesnike u rijalitiju Parovi koji šapuću, ne nose bubice, ili ih isključuju, a to su Zorica, Tika, Jelena i Slađa.

S druge strane, nagrađeni su Peđa, Igor i Boban zbog ponašanja.

Kazna je najteže je pala Tiki Arsiću i njegovoj Jeleni, koji su burno reagovali:

- Ovo nema smisla. Samo kazne. Čitav dan smišljam igre, pesmice, uredno ispunjavam sve zadatke i sad sam kažnejna. U svemu učestvujem i nisam šaputala. Nije fer - rekla je Jelena.

Tika je podržavao, ali joj je savetovao da se smiri.

- Neću da se smirim, skinuću bubicu i otići ću - govorila je glasno.

Onda je zaplakala i otišla u toalet, da je ne gledaju ostali.

- Nemoj da plačeš, nema tih para koje su vredne toga - rekla joj je Slađa Delibašić.

- Ne plačem zbog para, nego zato što ovo nije fer. To me boli,.

Jelena je dugo bila nervozna, smatra da ne treba da bude kažnjena.

- Smiri se, biće sve u redu. Probaj da se opustiš, nema potrebe da praviš haos od ovoga. Proći će, kao i sve što prođe - tešio je Tika.

Nagrađeni Peđa D’ Boj likovao je zbog toga:

- Nagradili su me zbog toga što sam iskren, sve kažem glasno, ne šapućem i ljudi su prepoznali koliko sam ja emotivan. To je normalno, ljudski je da nešto kažeš, primetiš. Glupo je da se mumla u bubicu, da se nešto krije – pričao je Peđa, pa ponovio je sve što je rekao na račun Tike i Jelene, posebno apostrofirajući da su se venčali, jer je televizija Happy sve to platila, još su dobili poklone od sponzora.

- Znaš li ti koliko sve to košta? Da dođe sveštenik, pa burme, pa sve ostalo. Ma, idi. A njima je sve to plaćeno. Sve džaba - računao je Peđa.

Pošto su pogledali prilog svoje svadbe, a i verovatno zbog onog što je govorio Peđa prethodne večeri, Tika je rekao:

- Mi se zahvaljujemo Happy televiziji što nam je omogućila onako lep dan. Hvala i za sve poklone koje smo dobili od sponzora. Inače, odlučili smo da naše poklone, prstenje poklonimo napuštenoj deci u Zvečanskoj, baš tamo gde radi Boban – rekao je Arsić.

 

makonda-tracker