Parovi: Slađa optužila Igora da laže

0
Denserka Slađana Delibašić optužila je svog dečka Igora da u rijalitiju Parovi stalno glumi i juri za kamerama i da uopšte nije iskren prema njoj

Igra u kojoj parovi u riajlitiju na Happy televiziji treba da obajsne kako vide sebe za deset godina mnogima je dobrodošla da otkriju svoje želje, ali i da se otkrije njihova neiskrenost. Naime, Igor Matić je pred svima obajsnio da Slađu i sebe vidi za deset godina na nekom ranču, sa njihovo, dvoje ili troje dece, kao i da će na tom posedu da organizuje novi rijaliti za sve sadašnje učesnike Parova. Svima se sviđa ono što kaže Igor, jer žele da Slađa i on, konačno postanu bračni par i uživaju jedno sa drugim. Ali, Delibašićeva je pokazala da nju mnogo toga boli iz prošlosti, i otkrila ono što misli o svom dečku.

- Kakva ti je to priča sa našom decom? Stavrno te ne razumem - vikala je Slađa na njega.

- Samo sam rekao ono što želim. Želeo bih da imamo dete. Imam prava da kažem ono što želim - branio se Igor.

- Da, ali ti lažeš. Šta ti znači da lažeš ljude oko sebe? O čemu se ovde zapravo radi - besnela je Slađa na njega.

Igor se branio, nije mogao ništa da joj odgvoori, na trenutak se mrštio, pa smejao.

- Previše si u rijalitiju, kamere su te zarazile. Valjda imam pravo da kažem šta želim - rekao joj je Igor.

- A kad sam te jurila napolju, plakala i molila da napravimo dete, gde si ti bio? Tebe generalno boli uvo, nego si takav zbog kamera. Ovde si se setio da kažeš da hoćeš dvoje dece! Sad si se setio - bila je oštra Slađa.

Igor je prišao da je poljubi, ali ga je ona blago gurnula.

- Jao, Igore, požuri, poljubi me. Evo kamere su okrenute nama. Evo druge, sad me poljubi u drugu stranu. Ajde, brzo – karikirala je Slađa, pokušavajući da objasni da Igor glumi ljubav prema njoj, a da je u stvari situacija potpuno drugačija.

Igor nije govorio mnogo.

- Igore, kad si ti mene ovde zagrlio? Da li ti se desilo da razgovaramo, da vidiš da mi je teško, da dođeš da me uzmeš u naručje? Nikad! Šta pokušavaš svojim pričama? Nisi mi jasan.  Ali, nisi ti kriv, ja sam, što ne mogu da vidim kuda sve ide I što se uvek iznova nadam da će biti bolje.

Van vile u kojoj su gotovo dva meseca, Slađa i Igor su se često svađali. On je na momente živeo kod nje, ali ga ona u besu izbaci iz stana, pa se sve vrti u krug. Često su raskidali i mirili se, o čemu su mediji naširoko obaveštavali javnost.

makonda-tracker