MTV premijera: Novi singl S.A.R.S.

0
U ponedeljak 21. februara u 20 časova na MTV–u pogledajte spot beogradskog sastava S.A.R.S. za novi singl To Rade

Nakon što su svoj poslednji album Perspektiva u novogodišnjoj noći ustupili na besplatan download posetiocima web-sajtova regionalnog MTV-ja, članovi benda S.A.R.S. odlučili su da ekskluzivitet u emitovanju spota za prvi singl sa Perspektive takođe daju MTV-ju. Kako se S.A.R.S. u svojim pesmama uvek bavio društveno angažovanim temama - ni novi video za singl To Rade, u režiji Ivana Stojiljkovića, nije izuzetak. Naime, spot ilustruje dečiju igru u uslovima siromaštva koje je uvek aktuelna tema u Srbiji. Igra je praćena serijom kadrova u kojima deca, glavni i jedini glumci u spotu, nose maske sa likovima političara koji su na neki način obeležili političku scenu u regionu, ili su još uvek akteri iste.

Razlog iz kojeg se S.A.R.S. odlučio za ekranizaciju baš ove numere, prema rečima frontmena Žarka Kovačevića, leži u želji benda da izađe u susret željama svojih, sve brojnijih, fanova:

- To Rade je pesma koja je, pored toga što je članovima benda jedna od najdražih, do sada pobrala najviše simpatija kod publike i zato smo odlučili da snimimo spot upravo za tu numeru. Hteo bih posebno da se zahvalim svim ljudima koji su učestvovali na snimanju i realizaciji spota, mladim glumcima koji su celu priču izneli maestralno i naravno MTV-ju koji nas je i ovog puta podržao – rekao je Kovačević.

Inače, novi album Perspektiva sa web-sajtova regionalnog MTV-ja preuzet je čak 32.122 puta, za nešto više od mesec dana.

makonda-tracker