pinkove zvezdice

MARIJANA I ANA SPREMNE ZA VELIKI IZAZOV: Najbolje drugarice vraćaju se na TV ekrane!

0

Tokom prethodne četiri sezone "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Jubilarna peta sezona vraća upravo neke od vaših omiljenih zvezdica na veliku scenu ovog fenomenalnog šou programa.

foto: Promo
foto: Promo

"Pinkove zvezdice-All Stars" spojiće neke od najboljih takmičara iz prethodne četiri sezone. Zvezdice uz čije ste nastupe i glasove tokom prethodne četiri godine plakali, smejali se, a pre svega ludo zabavljali, videćete ponovo na sceni "Pinkovih zvezdica" u petoj sezoni koja okuplja one najbolje.

 

I ovog puta će najveća podrška Zvezdicama na sceni biti Marijana Mićić, koja već četiri godine uživa u radu sa najtalentovanijom decom na Balkanu.

 

Kada sam saznala da je ova jubilarna peta sezona zapravo 'All Stars' sezona i kada sam čula kakav je koncept, to me je baš obradovalo. Inače, moja želja je bila da svake sezone, pošto deca za tih deset meseci tokom takmičenja porastu, u finalnim emisijama pustimo njihove prve nastupe jer se već tu vidi razlika. Zato me sad raduje što ćemo u ovoj sezoni videti razliku od pre četiri godine. Volela bih da se u emisiji pusti njihov prvi nastup i da se na taj način vidi koliko su napredovali za nekoliko godina", rekla je popularna voditeljka.

 

Marijana Mićić
Marijana Mićićfoto: Promo

Marijani u ovoj jubilarnoj sezoni dolazi i pojačanje - njena prijateljica i poznato TV lice Ana Mihajlovski, koja će takođe biti voditeljka "Pinkovih zvezdica-All Stars".

 

Ana i ja već godinama vapimo za tim da radimo neki televizijski projekat zajedno i sada je konačno došao taj trenutak. Ovo će biti veliki izazov, ali znam da će ova peta, a naša zajednička sezona 'Pinkovih zvezdica', podsetiti ljude na to koliko smo Ana i ja dobar tim", rekla je Marijana.

Ana pažljivo bira projekte na kojima će raditi, a osim što smatra da su "Pinkove zvezdice" izuzetno značajan format, važno joj je i kakva je ekipa sa kojom će sarađivati.

 

Ana Mihajlovski
Ana Mihajlovskifoto: Promo

U ovom vremenu je najbitnije da radiš sa ljudima koje voliš. Bitno je i kakav je projekat koji radiš, ali su još bitniji ljudi sa kojima sarađuješ, što se sada poklopilo. Srećna sam što sam od ove sezone deo "Pinkovih zvezdica", naročito zato što znam da je emisija poznata po tome da je izrodila mnogo mladih talenata. Mislim da uvek treba da bude akcenat na tome i da uvek treba promovisati talentovanu decu. Posebno mi je zabavno što znam da su ovogodišnji takmičari napravili dosta toga u svojim mladim životima, tako da će biti zanimljivo da gledaoci vide šta se dogodilo od njihovog prvog učešća", bila je ushićena Ana.

Marijana nam je otkrila da nije bilo potrebe da uputi Anu oko snimanja, s obzirom na to da je voditeljka pomno pratila prethodne sezone "Pinkovih zvezdica".

Nije bilo potrebe da je uputim, Ana mi je slala fotografije kako sedi petkom kod kuće i gleda 'Pinkove zvezdice', tako da ona mene treba da uputi o čemu se radi u emisiji", objasnila je Marijana kroz osmeh.

 

Ana Mihajlovski i Mrijana Mićić
Ana Mihajlovski i Mrijana Mićićfoto: Promo

Za kraj, Marijana je zaintrigirala gledaoce i najavila brojna iznenađenja koja ih očekuju u šou programu "Pinkove zvezdice-All Stars".

 

"Jedva čekam da počne snimanje i emitovanje, da gledaoci vide koja su to još iznenađenja o kojima sada ne možemo ništa da kažemo, a koja će ih sasvim sigurno obradovati", rekla je voditeljka.

 

I dok vas očekuju iznenađenja kada je u pitanju sastav žirija, ono što je sasvim sigurno je da ćete u "Pinkovim zvezdicama-All Stars" gledati nastupe Valentine Mec, Isidore Mitić, Lene Stamenković, Dunje Jeličić, Davida Radosavljevića, Pavla Vasiljevića, Mateje Vukašinovića, Igora Lazarevića, Antonije Gigovske, Darije Vračević, Nike Purić, Uroša Stankovića, Žarka Pribakovića, Veljka Čačića, Tome Milovanovića, Katarine Radulović, Bojane Radovanović, Marine Stanković, Tatjane Savatić, Komnena Vukovića, Sergeja Pajića, Davida Markovića, Todora Kitanovića, Teodore Marković, Ivane Dimkovski, Teodore-Tare Stojanović, Ljiljane Plavšić, Tomislava Božovića, Petra Bulatovića, Selme Beriše, Milice Ilić, Nikole Milenkovića, Amne Alajbegović, Leonore Gaši, Eme Simonović i Irine Arsenijević.

 

Ne propustite najuzbudljiviju sezonu vašeg omiljenog šou programa, "Pinkove zvezdice-All Star" koja će uskoro početi da se emituje na TV Pink, a do tada sve novosti pratite na zvaničnoj Facebook stranici.

 

 

makonda-tracker