Maca vodi novi kviz na Pinku

1
Od ponedeljka 21. februara na televiziji Pink počinje da se emituje kviz Distrekšn koji vodi Dragan Marinković Maca
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Kviz Distrekšn koji će voditi Dragan Marinković Maca, biće regionalnog karaktera, sa učesnicima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

U kvizu učestvuje šest takmičara. Pre prve runde, takmičari se međusobno upoznaju, pričajući o svojim čudnim hobijima, talentima, zanimanjima i različitim neobičnim situacijama u kojima su se našli.

U svih šest rundi takmičari odgovaraju na relativno laka tipična kviz pitanja, ali ih producenti sve vreme ometaju, što igru čini dinamičnijom, smešnijom i zanimljivijom.

Pobedniku pripada vredna nagrada, a u kom stanju će mu ona biti uručena zavisi isključivo od njega! Naime, u poslednjoj rundi kviza takmičaru se postavljaju finalna pitanja. Svaki netačan odgovor delimično uništava nagradu. Tako da se često dešava da pobednik ode kući sa delimično razlupanim motornim vozilom ili ulubljenim tehničkim uređajem...

Ali, sve je to Distrekšn.

Distrekšn je inače britanski kviz koji je kao format do sada uspešno emitovan u Velikoj Britaniji, Americi, Kanadi, na Novom Zelandu, Italiji, Holandiji, Izraelu, Urugvaju i Paragvaju.

Na programu televizije Pink svakog ponedeljka u 23 časa.

makonda-tracker