Parovi: Seksualna ispovest Peđe D’Boja

0
Peđa D boj pričao je o svom iskustvu sa transvestitom u Parizu, ali i seksu sa dve devojke i raznim bahanalijama širom sveta

Peđa D boj ne prestaje da iznenađuje ni učesnike u rijalitiju Parovi. Ovog puta, u igri istine pričao je o svom prvom iskustvu sa transvestitom, seksu koji je platio i još nekim situacimama u kojima se našao širom sveta.

- Nas dvojica smo se družili sa nekim devojkama, jedna je bila Japanka i ja sam više vremena provodio sa njom – pričao je Peđa.

Opisivao je Japanku kao veoma zgodnu, lepu, valjali su se po podu hotelske sobe.

- Imala je izuzetno lepe grudi, čvrste, bio sam oduševljen. Doduše imao sam tek sedamnaest godina – pričao je Peđa.

 – Toliko sam želeo da vodimo ljubav da sam jedva čekao da se to dogodi. Ljubili smo se, mazili, ali kad sam spustio ruku dole i napipao nešto što mi se nije svidelo, nisam znao gde se nalazim. A moj Žorž je bio veoma tvrd. Bio sam u nebranom grožđu.

- Ljubili ste se? – provocirao ga je Riki karartista.

- Jesmo, lepo se ljubi.

Svi su počeli da se zgražavaju, prave grimase na licu. Karatista se smejao i zadrikivao Peđu sve vreme.

- Pa, šta je bilo na kraju? – bio je radoznao Miloš Vuković.

- Dao sam joj da mi p... – rekao je Peđa.

– Šta da radim, bio sam napaljen. Inače, to su bila prva dva transvestita u Parizu i baš ja da naletim na njih. Bilo mi je sumnjivo što su tako brzo pristale da odemo u sobu, ali mislim se, ovo je drugi svet, nisam u Jugoslaviji...

Dalje je Peđa pričao o svojim doživljajima, pričao je o tome kako je neka njegova drugarica bila sa Kevinom Kostnerom i pričala kako on nije neki ljubavnik, a Peđu je pohvalila.

- Te večeri, kad sam bio u klubu u koji je došao Kevin Kostenr, došao sam sa pet riba, a on je bio sa telohraniteljima. On sa muškarcima, ja sa ženama....

Smejao se Peđa. I ostali.

Dalje je Peđa pričao kako je plaćao devojkama za seks, govorio je šta košta 30, šta 50 evra.

- Jesi li imao seksa sa dve, tri devojke? – pitala ga je Dragana Banić, devojka Draška Alorića.

- Jesam, sa dve. Možda je bila i treća, ali je ona spavala, jer joj je bilo dosadno.

Dalje u ovoj igri, Boban Radosavljević je rekao da Peđa zaslužuje 99 odsto nagrade i pitao ga još jednom, da li se pokajao što je u rijalitiju sa Karolinom?

Peđa je promenio dosadašnju priču:

- Ljudi prave gluposti i praviće ih. Možda jeste glupost što sam ušao sa Karolinom, ali ona i ja smo spoj nevinosti i razvratništva. Karolina je toliko nevina i naivna devojčica, a ja sam razvratnik, tako da ovakav spoj nije postojao i mi treba da pobedimo.

Da dobije nagradu, Peđa bi sebi ostavio polovinu, četvrtinu bi dao Karolini, a četvrtinu gradu Nišu, za teniske terene.

makonda-tracker