Slađa Delibašić i Draško Alorić: Romansa na pomolu?

0
Draško Alorić sve je prisniji sa Slađom Delibašić u rijalitiju Parovi, koji se emituje na Happy televiziji

Na trosedu dnevne sobe luksuzne vile u rijalitiju, koji traje duže od 50 dana, Slađa Dlibašić žalila se Drašku Aloriću, koji je tek ušao u šou Parovi.

- Ljudi su grozni, svi me zovu kad im nešto treba, a nema ih da pitaju kako sam. Sve mi je veoma teško. Nedostaju mi deca, borim se da nešto učinim, ali sve je veoma teško - rekla je Slađa i zaplakala.

Draško je tešio, govorio joj je da ne brine.

- Kad izađeš, brinuću ja za tebe i paziću te. Videćeš, biće sve u redu. Lepo je što si dobar čovek, ali ne treba da budeš dobra prema svima – govorio je Draško.

Alorić pored toga što je često sa Zoricom, najviše vremena provodi sa Slađom Delibašić, čiji je PR postao letos, a popularnost je stekao u rijalitiju Seke Aleksić Moja desna ruka. Izgubio je, pa je kasnije glasno govorio da je taj šou bio namešten.

Alorić se stalno umiljava oko denserke, priča joj lepe reči. Razgovaraju često o Slađinom izboru, koji je i ona komnetarisala u emisiji Par Nepar:

- Ne sviđa mi se Igorovo ponašanje. Mi se retko viđamo, ja radim svakog vikenda, on ima svoja posla, malo skita, kad dođe, ja spavam… Htela sam da vidim kako će biti ovde, moram neke stvari da rešim.

- Slađu zanima kakav ću ja biti ako sam sve vreme u kući, da ne idem nigde, ne izlazim. To je teško, ali voleo bih da mi Slađa rodi dete -  govorio je Igor Matić.

- Nešto verovatno nije u redu čim se do sada nismo venčali, a dugo smo zajedno - rekla je na kraju Slađa.

makonda-tracker