Pakleni provod za poznate voditelje

Popularni kulinarski rijaliti Paklena kuhinja koji se prikazuje na Prvoj TV u sredu 16. februara u 21 sat kreće u drugu sezonu, a promocija u čast novog početka održana je u restoranu Stari kočijaš, gde je hranu pripremao glavni akter rialitija Saša Mišić
0
1 / 4

Mišiću su se na promociji, ali i u kuhinji, pridružile kolege sa TV Prva: Danijela Jankov, Ana Mitić, Srđan Karanović, Jovana Simonović, Miloš Urošević i Petar Gajić, koji su mu na svoj način pomagali u spremanju zakuske, a i posluživali su goste.

Zaštitna lica Prve srpske televizije su i sami verni gledaoci Paklene kuhinje, a na licu mesta su dobili šansu da pitaju Mišića za male tajne velikog majstora kuhinje. Najviše pitanja imala je voditeljka Exkluziva Danijela Jankov, koja smatra da je odlična kuvarica, ali uvek voli da nauči nešto više.

Novi serijal Paklene kuhinje ide dalje, i to širom Srbije, s ciljem da druge nauči više. Novi restorani, novi zapleti, nove svađe, sukobi mišljenja, novi pokušaji da se nešto promeni na bolje, ali jedno ostaje isto – pakleni kuvar Saša Mišić.

- U novoj sezoni bavićemo se različitim aspektima ugostiteljstva, ne samo kuhinjom već i menadžmentom, marketingom i promocijom koja je podjednako važna za restorane. Putovaćemo po celoj Srbiji tako da će gledaoci imati priliku da vide šta se dešava u restoranima van Beograda. Biće dosta lepih motiva iz lova, ribolova, dosta romantičnih prizora.  Pošto sve interesuje da li ću biti blaži u ovom ciklusu, moj odgovor je: svakom po zasluzi. Nema posustajanja, kvalitet je najvažniji i svako zaslužuje da to i dobije. U ostalom, budite uz nas, garantujemo paklenu sezonu – otkrio je Mišić na promociji.

Nova sezona počeće zgodama iz restorana Severac, a interesantno je da je upravo Stari kočijaš u kojem se održala promocija jedan od objekata koji je prošao kroz Paklenu kuhinju i stroge Sašine zahteve. Ali, kad su kritike na mestu, a oni kojima su upućene bez sujete, onda se saradnja uspešno nastavlja, što je i najčešći slučaj sa paklenim Mišićem i njegovom kuhinjom.

makonda-tracker