Parovi: Ko je vodio ljubav?

Svadbu Tike Arsića i njegove izabranice Jelene iskoristio je neko od učesnika Parova, pa je u vreme dok su se drugi veselili, vodio ljubav
1
1 / 9

Tika Arsić i Jelena dobili su nagradnu bračnu noć, mimo kamera rijalitija i oni nisu sigurno! Nađen je kondom, baš iza Draškovog kreveta, u spavaćoj sobi. Ali, i dalje se ne zna ko su akteri.

- Mora da je Dragana! Nema ko drugi! Ti si je k..o Draško. Mala je skakala na Miloša, jahala po njemu, ali kad ništa nije dobila, morao si da joj daš nešto, da je odradiš - bila je otrovna Zorica Dukić.

- Ne znam o čemu pričaš! Nemam veze sa ovim - pravdao se Draško.

- Onda je Riki. Mada mi to ne liči na njega. On to radi bez kondoma. Ali, možda je i on. Ne znam. Biće da je procenio da može neku bolest da navuče, pa je ipak pristao na kondom - licitirala je Zorica.

Svi prisutni su se okupili oko Draškovog kreveta. Alorić je uzeo kondom i izneo ga iz spavaće sobe.

- Zašto ti Zorice ne spavaš sa Draškom, ako već Riki spava sa Draganom – pitao je Peđa Zoricu.

- Zato što nisam droplja – odgovorila mu je Zoka.

- Šta je to droplja – pitao je naivno Peđa.

- Droplja znači droljetina koja ga nije primila! Inače, oni su predlagali da mi zamenimo partnere, ali ja nisam htela. Ne treba mi takav marketing. Nisam došla ovde da dižem rijaliti, nego sebe - bila je banalna Zorica, koja je nervozno šetala po sobi.

- Droplja je, koliko ja znam, barska ptica - umešao se Boban Radosavljević.

Opet se povela priča o kondomu. Zorica kaže da to nije niko drugi, do Dragana, samo ne znaju sa kim, ali najverovatnije sa Draškom Alorićem, sa kim je i ušla u rijaliti šou.

- Nije svesna da će ubrzo da izleti. Znamo da mi ovde nemamo kondome i zna se ko je ušao. Dakle, stvar je jasna. Juče je nađen kondom u muškom toaletu. Iskorišćen. Nije podmetnut sigurno. Oni su ga uneli i koristili - besnela je Zorica.

- Ovo je strašno ljudi moji! Šta se ovde radi! Kondom u spavaćoj sobi! Šta ti Riki radiš - čudio se Peđa.

Zorica je šetala po sobi, govorila ružne reči na račun Dragane, koja se, inače, ne odvaja od Miloša karatiste.

Riki i Dragana su sve vreme zajedno, igraju, zabavljaju se, šale, smeju. Jedno drugom dele komplimente. Dragana ga je masirala, koristi svaki trenutak da bude uz njega.

- Videla sam Rikija i Draganu da se ljube u garedrobi - rekla je Milica Majstorović svom dečku Nenadu.

Na žurkama posebno, veoma je primetna prisnost Miloša i Dragane, ali i Zoričin napor da bude u centru pažnje. Pravila je špagu, tik uz lice Bobana Radosavljevića, zatim imala performans sa špagom i sa Rikijem, ali se njih dvoje na kraju uvek razdvoje.

- Mi nismo u emotivnoj vezi. To ne ide, ovde u rijalitiju smo rešili da dalje ne forsiramo priču, već da svako ide svojim putem - priznao je Miloš Vuković.

makonda-tracker