Parovi: Miloš i Zorica priznali da više nisu u vezi

0
Mnogi su se pitali kako to Miloš može da se grli i uvija oko svake devojke u rijalitiju Parovi naočigled njegove devojke, koja je često plakala, a odgovor je da njih dvoje više nisu u vezi. Draško Alorić ponudio je Milošu da zamene partnerke što se karatisti

Šta se dogodilo među njima, pred gledaocima televizije Happy, u emisiji Par nepar, objasnio je Miloš Vuković:

- Od nedavno nismo u vezi. Ušli smo u šou kao par, ali smo shvatili da više ne možemo da funkcionišemo i rešili da prekinemo. Hteo sam i njoj da dam slobodu, a i sebi da pružim priliku da budem ono što jesam. Ja sam ovakav i napolju, slobodan sam. Volim da uživam i ne želim da me išta sputava.

Na pitanje gledalaca koji su se uključili u emisiju: kako će roditeljima na oči, posle raskalašnog ponašanja, Zorica Dukić je rekla:

- Ne mislim da sam radila ništa loše. Ništa nije bilo nepristojno. Uostalom roditelji me podržavaju u svemu što radim, tako da je sve u redu.

Kasnije, kad je počela žurka, Miloš se okrenuo plavuši koja je ušla u rijaliti, a Zorica je igrala sa devojkama, plakala sa Karolinom u kupatilu. Plakala je na svaku pesmu koja je podseti na emotivnu vezu.

- Ona ima nekog napolju, Milana – šuškalo se po rijalitiju, čak je dok je pevala Zoka jednom, pijana, povikala: Milane, umesto - Miloše.

Karatista Riki je nastavio sa svojim tempom udvaranja, devojkama koje mu se dopadaju.

Ovog puta je daleko više otišao sa Draganom, devojkom koja je u šou ušla sa Draškom Alorićem, koji se proslavio posle emisije Sekina desna ruka.

- Masiraću te, izludećeš. Malo si debeo, moraš da smršaš – govorila mu je Dragana, koja ga je dugo masirala.

Njih dvoje, inače, koriste svaku priliku da provedu vreme zajedno. Igraju, maze se, ona je stalno uz njega, što njemu ne smeta.

- Odlično izgledaš – hvalio je Miloš.

Draško Alorić je išao korak dalje, ponudio je Milošu da menjaju partnere, što se karatisti dopalo, ali Zorici nije.

- Ona je obična jahačica! – rekla je Zorica Suzani i Bobanu.

– Zamisli da su nam predložili da menjamo partnere, kako bismo podigli rijaliti. Ja nisam zbog toga došla. Ovde sam zbog sebe i svoje promocije. Hoću nešto da učinim u životu za svoju karijeru. Nije joj bio dovoljan Miloš, nego se udvarala i Bobanu.

- Kritikovala sam Miloša što je stalno sa Draganom, ali on je rekao da ona trči za njim – rekla je Suzana.

- Na Rikija se primila Kristina, Ivana, sad i ova. Nek radi šta hoće.

Milica je rekla Nenadu:

- Mislim da sam videla Draganu i Miloša da se ljube u garderobi!

 

 

makonda-tracker