zašto?

IZJAVOM NAKON DERBIJA IZAZVAO SKANDAL! Vladimir Stojković otkriva zašto je želeo da se odrekne srpskog državljanstva!

0

Poslednji utorak septembra provedite uz TV Pink kako biste prvi saznali vesti o poznatima.

vladimir stojković
vladimir stojkovićfoto: Dado Đilas

Poslednji utorak septembra provedite uz TV Pink, jer vas uživo od 22:15 časova očekuje novo izdanje emisije "Ami G Show".

 

Kod Ognjena Amidžića u goste stiže trenutno najaktuelniji čovek u državi, golman Partizana i srpske fudbalske reprezentacije, Vladimir Stojković.
Nakon večitog derbija održanog u nedelju, koji je završen nerešeno 1:1, Stojković je revoltiran odlukama sudija na utakmici, izjavio da ga je sramota što je Srbin i da će se odreći srpskog pasoša. Zbog čega je želeo da se odrekne srpskog državljanstva i šta sada misli o tome što je izjavio, Vladimir će otkriti upravo u emisiji "Ami G Show".


Prvi put u jednoj televizijskoj emisiji, posle razvoda i fizičkog obračuna u kojem je učestvovao, kao i o skandalima koji ga prate u poslednje vreme, iskreno će govoriti Darko Lazić.

 

darko lazić
darko lazićfoto: Damir Dervišagić

Ognjen će ugostiti i manekenku Dejanu Živković, fatalnu ženu mnogih sportista i moćnih ljudi u našoj državi, koja će o svemu otvoreno pričati.
Pre nekoliko dana objavila je novu pesmu, a ovog utorka će Teodora Džehverović u emisiji "Ami G Show" pričati o karijeri, raskidu sa Anđelom Rankovićem, ali će otkriti i svog favorita u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga".


Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite emisiju "Ami G Show" u utorak 25. septembra uživo od 22:15 časova samo na TV Pink!

 

ognjen amidžić
ognjen amidžićfoto: Promo

 

makonda-tracker