gledaćete

Pored trgovine, droge i korupcije, konačno saznajemo ko je ubio Aleksandrovog oca: Otkrivamo detalje nove sezone "Ubice moga oca"

0

Dugo čekana treća sezona naše jako popularne serije će krenuti sa emitovanjem od 1. novembra, a evo šta nas čeka..

Ubice moga oca
Ubice moga ocafoto: Marina Lopičić

Nataša Drakulić, jedna od autora ove serije, otkriva da će publika dobiti kraj priče iz prethodnih sezona, kao i odgovore na pitanja ko je ubio Milicu, i ko je ubio Aleksandrovog oca. Isto tako kaže i da će se pojaviti novi likovi.

 

Narodnjački hit koji će obeležiti treću sezonu, a čiju je muziku napisao Boban Petrović će se takođe pojaviti u seriji, ali je u tajnosti koji će pevač izvesti numeru. 

 

Autorka je oduševljena Ljubom Bandovićem, koji je praktično nosilac treće sezone, u ulozi šefa narkotika. Takođe je mnogo je srećna što će im se pridružiti dugo očekivani vanserijski glumac, Bojan Žirović.

 

Posebno joj je drago zbog pojave Radoša Bajića, a pošto je kako kaže otvoren kasting za glumce i van Beograda, u ovoj sezoni pridružiće im se i Sanja Mikitišin, koja je prvakinja Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, u ulozi žene udovice lekara koga su ubili.

 

Smatra da će zvezde treće sezone biti mladi crnogoroski glumci sa Cetinjske akademije, a spominje i Jelenu Ćuruviju Đuricu, kojoj su u prvoj sezoni ubili muža.

 

makonda-tracker