Parovi: Zorica i Miloš opet u klinču

1
Učesnici rijalitija parovi Zorica Dukić i Miloš Vuković opet su velikom sukobu, ovog puta zbog pisma u kome neko podseća Zoricu na seks u kolima na Košutnjaku

Pošto je Zorica Dukić u rijalitiju Parovi dobila pismo, koje je pročitao batler, Milošu Vukoviću, bilo je svega preko glave.

U pismu je pisalo:

- Znam da sad moraš da se praviš kao da među nama nije bilo ničeg, ali ja te i ovde želim kao onda. Seti se kako nam je bilo lepo na Košutnjaku, kad smo pravili egzibicije u kolima. Riki ti nije neki izbor, ali te razumem. Kad pročitaš šta ovde piše, skupi hrabrost, ustani i poljubi me. Da konačno otvorimo karte kako treba.

Zorica se smejala na sadržaj, govoreći da je pismo lažno, a Milošu je to bio povod da ospe paljbu po njoj:

- I da je lažno, šta misliš zašto je baš tebi napisano. Svi ti se smeju napolju. Ne umeš da se ponašaš. Nekulturna si. Neću da provodim vreme sa nekulturnom devojkom. Koeficijent inteligencije ti je kao Džems Bond 007. Ti si užas!

Zorica ga je pozvala da odu i razgovaraju u bračnom savetovalištu.

- Ne pada mi napamet. Idem tamo kad me zovu odozgo. Ne kad me ti zoveš. Nemaš ni malo kulture.

U savetovalištu ga je Zorica ubeđšvala da je pismo lažno i da nikad nije imala seks u kolima, već samo u krevetu.

- Vidi, mene jako nervira sve što ti radiš. Ogovaraš me okolo da sam ja ovakav ili onakav. Meni ljudi to prenesu, srećemo se u garderobi. Rekla si d ate za mene baš briga. To je ružno.

- Rekla sam zato što si spavao sa Kristinom. Šta očekuješ da kažem?

- Ne zanima me. Ja nisam neemotivan tip, imam osećanja, ali ti ne umeš da se ponašaš. Ćuti dok ja pričam, nećeš mi ti voditi glavnu reč.

- Ni ne pokušavam – branila se Zorica.

- Vidiš, ne umeš da ćutiš. Nauči da slušaš. Pokaži malo vaspitanja. Poštuj malo. I nemoj da plačeš. Jer ne padam na suze.

- Ja plačem zbog sebe – rekla mu je Zorica.

makonda-tracker