fascinantno

Zadruga osvaja svetsko tržište: Tvorci svetski poznatih šou programa "The X factor", "Idol" i "Ja imam talenat" u poseti "Zadruzi"!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Joj

05-09-2018 16:49h
Kako originalno kad je pomaznjavao detalje iz VB, Parova, Farme i Dvora, cak i one prepoznatljive? Sad ih je ukrstio s Dvorom, koji je isto tako bio njegov "originalan" spoj VB i Farme? Sta je ovo, ukrstanje limuna i narandze, pa dalje ukrstanje toga i grejpfruta ili opet s narandzom itd? Bice mu zao kad bude mrtvih, ako nista - barem utopljenih jer tolika voda i onoliko pice ne slute na dobro. Ode 18 milioncica u propast. Jedino mi zao obezbedjenja, jos samo fali da rone na dah - sve su radili.

GRANDomanija

05-09-2018 17:54h
Realno, prethodna Z. je bila jedva u prvih 7 po gledanosti, najbolje u prvih 5, prema raznim kriterijumima. U nekim grupama bila je i na 10 mestu. Ovo je cista megalomanija. Sto vece, skuplje, pompeznije... i sto vise da ga hvale, jos bolje da ga nagradjuju. I sam se unapred hvali. Da je ona prethodna Zadruga valjala, ne bi se desile ovako drasticne promene. Misli da kvantitet mora da da kvalitet. Malo tumorou. I da udje u istoriju medija. Kao onaj u seriji "Vise od igre": ja sam prvi... (ovo, ono)". "I da se zna: JA sam prvi u ovoj varosi koristio cetkicu i pastu za zube." Pffff.

ja

08-09-2018 14:59h
Mitrovicu je to i bio cilj, da kasnije prodaje pravo i zaradjuje pare ..zato je i ulozio toliko pare a vratice mu se mnogo vise..Sigurno mu nisu bitni srbi da ih zabavlja dok nemaju sta da rade..Samo sto je jako bezobrazno da to radi na kontu cele nacije sakupljajuce najgore ljude sa celog balkana pa srpskoj omladini servira prostakluk, robijase, prostituciju i ostale gadosti kao nesto dobro...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: