Parovi: Džimi Barka je najstabilnija ličnost u rijalitiju

0
Prijatelji Džimija Barke ponosni su na njegovo učešće u rijalitiju Parovi, ističući da je on jedna od najstabilnijih ličnosti u ovom šou programu

Reagujući na to da su za izbacivanje nominovani Milica Majstorović i njejn dečko Nenad Jevremović s jedne strane, a sa druge Džimi Barka i njegova devojka Aleksandra, prijatelji muzičara iz Pančeva poručuju da mu daju svu podršku, a za njegovo ponašanje imaju samo reči hvale.

- Džimi je jedina stabilna ličnost unutra. Ni sa kim nije upadao u svađu i ružne reči. Potpuno smireno je regaovao an sve napade, mada mu sigurno nije lako da mu neko prerti da će ubosti nožem u oko i da mu psuje majku, koja ga je odhranila od njegove šeste godine, jer ih je otac napuistio - rekao je Branko Pavlović, drug Džimija Barke.

Pavlović se osvrnuo i na Džimijev opdnos sa Aleksandrom.

- Oni se svađaju, ali konstruktivno. On iz svake svađe izvlači pouku, kako se te stvari više ne bid epšavale. Otvoreno i iskreno kaže da ga nešto povređuje, trudi se da izgladi odnos. Nikad ne vrišti, ne vređa. Sve lepo izgovori, a na partneru je da vidi šta mu je činiti. Pritom, Džimi nikad, ali nikad ne radi ono što može da ugrozi nekog, pa makar to bilo i u njegovu korist. Bilo bi mi veoma žao da izađe iz rijalitija, jer je sve vreme on taj koji uveseljava Srbiju i mami nam osmeh na lice. Treba da ostane u vili i bori se do kraja  – kaže Branko.

Sinoć su, inaće Džimi i Aleksnadra imali buran dijalog zbog Peđe D’Boja.

- Molim te, smeta mi da razgovaraš sa Peđom, da ga dodiruješ, to je jako ružno – rekao je Aelksandri.

- Neću da ga dodirujem, ali moram da razgovaram. Peđa nije kao Đani. Đani je iskren, a Peđa je folirant. Pomera se kako vetar duva. Želim to da mu pokažem.

- Ali zašto? Zašto činiš nešto da se ja osećam loše?

- Ako ti toliko smeta, neću da razgovaram sa njim – rekla je Aleksandra.

- Ja sam tebe ispoštovao uvek kad ti je nešto smetalo, učini i ti da se ja osećam dobro.

- Džimi, ti znaš da si ti na prvom mestu. To je jedino važno. Da je zbog tebe, ja bih ga pojela. Ali, pusti me da mu ovo kažem.

Džimi je slegao ramenima, ne želeći da polemiše dalje. Samo je progovorio:

- Mnogo grešiš.

makonda-tracker