Kristina Spremo: Gušim se, hoću kući!

Kristini Spremo, devojci Danijela Đurića pozlilo zbog toga što je nisu zvali da učestvuje u igri Happyiviziji u Parovima
1
1 / 2

Tokom igre Happyvizija u kojoj je jedna polovina učesnika rijalitija Parovi pevala, a druga bila u žiriju, Kristina Spremo je bila – nemi posmatrač. To je nju toliko iznerviralo, napala je batlera, svog dečka Danijela, plakala je, počela je da se trese, dobila je napad gušenja, morao je da reaguje i doktor.

- Oni mene diskriminišu, kao da sam retardirana. Svi učestvuju u igri, a ja treba da budem nemi posmatarač. I sad svi gledaju mene kao neku retardiranu budalu. Moja inteligencija ne dolazi do izražaja. Ovde nemam čime ni nokte da zalepim - žalila se Danijelu Đuriću u garderobi.

Danijel je smirivao, rekao je da ništa nije toliko dramatično, na šta je Kristina počela da histeriše, zahteva da ide kući.

- Trebalo je ranije da misliš o tome, nisi sama u ovome i ako nešto učiniš loše, onda si učinila i meni – rekao joj je Danijel.

U trenutku kad je batler ušao u garderobu, Kristina je skočila na njega.

- Zašto sam ja nemi posmatrač? Zašto nisam učestvovala – pitala ga je nervozna crnka.

- Zbog brojčanog stanja, jedan je morao da bude sa strane, pa smo pružili priliku novim parovima da se predstave – obajsnio joj je batler.

Onda je Kristina počela teško da diše, pozlilo joj je od plakanja, u pomoć je pritekla i sobarica polivajući je vodom, terajući je da diše duboko na usta. Pošto se na trenutak smirila i otišla u sobu, Kristina je nastavila da plače, tražila od Danijela da idu kući.

- Lezi, biće ti bolje – pokušao je da je smiri Đurić.

- Neću da legnem. Nisam se gušila dve godine, ovde mi se dešavaju grozne stvari. Svi će mi se smejati. Stalo mi je do mog ponosa, a ovde ispadam budala. Diskriminišu me, kao da sam retardirana. Neću više ni u čemu da učestvujem. Pokvarili su mi veče i narednih deset dana. Potpuno sam neshvaćena ovde – histerično je odgovorila Kristina, a potom je zatražila tabletu za smirenje od sobarice, koju Mimi, naravno nema.

makonda-tracker