Parovi: Zorica i Miloš podelili učesnike

U vili Laneta Gutovića došlo je do podele na grupe za Zoricu i za Miloša, koji su u rijaliti ušli kao par
0
1 / 5

Duže od mesec dana su Zorica Dukić i njen dečko Miloš Vuković pravili skandale, što zajedno, što sa drugima, ali, kao da je došao trenutak da se neke stvari raščiste.

- Dok je igrala sa Markom, uvijala mu se u krilu, nisam reagovao. Nek radi šta hoće – glasno je komentarisao Miloš Vuković pred ostalim gostima vile Laneta Gutovića, ali i širokim auditorijumom.

– Ja sam ovakav kakva sam. Nema foliranja. Šalim se sa svima, flertujem. Ali, ne idem posle da plačem okolo. Šta znači to, sve radiš isto, a onda odeš pa plačeš. Video sam da je sinoć pričala tu sa nekim dečkom, ali stvarno nisam regaovao.

- Možda ti nisi ljubomoran? – provocirala ga je voditeljka.

- Nisam folirant. To je istina.

Jaz između Zorice i Miloša pravi se od samog početka. Jer, karatistu je zavodila sobarica Žanet, pa Mimi, obletao je oko Slađe Delibašić…

- Kristina čeka na red da dođe do njega  - zlurado je komentarisala Zorica Slađi.

- Stvarno mi nije jasno kako je Kristina mogla da spava u krevetu sa Milošem – čudila se Slađa Delibašić.

–Sramota!

- Ma, užas. Ali, ja sam se bar naspavala. Nema njega da se pomera po krevetu. Briga me šta pričaju. Ali ne mogu više da podnesem neke stvari. Zato je mene i pogodila pesma, plakala sam i razbila čašu. Ovo sam učinila drugi put u životu. Prvi put sam je razbila kad mi je brat odlazio u vojsku. Sve se gore osećam, kao da hoće da ja ispadnem budala. Ne mogu to da dozvolim.

S druge strane…

- Ljudi, budite realni. Svi mene napadate. Ali, ono što je Zorica radila sa Markom, nije bio zadatak. Ona je slagala da je bio zadatak. Htela je da se muva sa njim. I pošto je videla da Neveni to smeta i da se svađa sa suprugom, sa kojim ima dete, Zorica je nastavila.

Da bi se opravdala, Zorica je rekla svima da je Nevena sama to predložila i da je htela da igraju u pradu, ali joj je zasmetalo kad je Miloš iskulirao, jer je svoje vreme posvetio sobarici Mimi.

- Da sam na tvom mestu odmah bih izašao odavde – rekao je Danijel.

Karatista nije odgvoorio, verovatno znajući šta radi.

Zorica ne prestaje da ogovara Miloša.

- Gadi mi se Miloš, ne mogu više da ga gledam – rekla je plačući Zorica Slađi.

– Svi mi smetaju, stalno me nešto napadaju, kao da sam ja najgora.

Zbog Zoričinih suza rasplakal se i Karolina, ali je karatista samo prokomentarisao:

- To su lažne suze, ne verujem u njih.

Zoričini prijatelji kažu da Zorica plače zbog nekog napolju. I da to sigurno nije zbog Rikijevog ponašanja. Jer, ona se ponaša isto tako i ne žali zbog toga.

- Ona je opuštena potpuno, nema predrasude. Ako hoće sa nekim da bude, ona se ne predomišlja. Nema te stege, moralisanje…Pa, to se vidi po njoj. Slobodna je – kažu njeni prijatelji.

 

makonda-tracker